Garmin 250W - Adriaroute

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Zanima me na kak način naj iščem mesto Kakanj (Bosna) poštna številka 72240, gre za kraj med Zenico in Sarajevom,nekje na pol poti. Ne najde mi po nobenem kriteriju, kljub temu, da imam Adriaroute najnovejšo verzijo (kupljeno)

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Česa nebi bilo ? mesta vnešenega ? Je kar veliko mesto, približno tako kot Sl. Bistrica...

Nazadnje urejeno:

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
Zanima me na kak način naj iščem mesto Kakanj (Bosna) poštna številka 72240, gre za kraj med Zenico in Sarajevom,nekje na pol poti. Ne najde mi po nobenem kriteriju, kljub temu, da imam Adriaroute najnovejšo verzijo (kupljeno)

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Lahko vprašam preko katere aplikacije to gledaš . Jaz sem sicer mislil praktično "na terenu" denimo v garmina vnesem Kraj : Kakanj, pa ne prepozna. Vidim pa da imaš ti neko aplikacijo.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
Lahko vprašam preko katere aplikacije to gledaš . Jaz sem sicer mislil praktično "na terenu" denimo v garmina vnesem Kraj : Kakanj, pa ne prepozna. Vidim pa da imaš ti neko aplikacijo.

MapSource na PC-ju!

Enako ga najde na Nüviu 750T (AdriaROUTE v 2.0) in EDGE 705 (AdriaROUTE v2.1). CNEUv2008NT ga pa ne najde (niti v Mapsourcu niti na nobeni napravi).

nuke

Pripravnik
6. jan 2008
308
2
16
samo jaz imam adria route najnovejši pa vsejeno manj stvari najde v sloveniji kot pa prednaložena karta krneka. imam 250W =///

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Pri meni na dlančniku ne najde tega kraja,mam pa vse zadne verzije

Ok zdej mi pa je najdu(celo dva) ,in to če iščem prek mesto,preko naslova pa ga ni
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
"naslov" išče samo po krajih za kateri imajo hišne številke.

"mesto" najde center mesta

To je pri Garminu zakomplicirano. Ni razloga, da ne bi novejše naprave pri naslovu iskale tudi po mestih.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Opažam , da pri nakupu Garmina nisem prejel te 7-mestne kode za registracijo Map-Sourceja, zanima me kako zadevo urediti. Denimo, da grem v BigBang pa uredim z njimi al se da na bolj ajnfoh način.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
tudi jaz ne . in noben drug.
kaj bi ti registriral sploh pri mapsource-ju,
sprasujem se.gif
če je to program, ki se ga potegne dol iz neta.
registrirati, moraš samo karte,če jih želiš prenesti na svojega garmina.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Žal ga nisem prejel v kompletu. Prejel sem samo slovenska navodila (1 papir) in 9 zloženk v tujih jezikih, držalo in garmina... To je to.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
tudi jaz ne . in noben drug.
kaj bi ti registriral sploh pri mapsource-ju,
sprasujem se.gif
če je to program, ki se ga potegne dol iz neta.
registrirati, moraš samo karte,če jih želiš prenesti na svojega garmina.

Am ... če potegnem to zadevo dol iz neta mi sporoči napako, da ne najde nobenih zemljevidov... (glej prilogo)

Priponke

• 371313-shrani[1].jpg
    2,5 KB · Ogledi: 226
Nazadnje urejeno:

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Saj ne registriras MapSource, ampak karto v MapSourcu. Ce imas original karto, imas vse potrebne kode nalimane na ovitku.