Pozdravljeni vsi,
Moj Garmin 2460LT ima resne težave in mi enostavno ni več jasno kaj bi še lahko naredil. Ima kdo morda kak nasvet. Bom nadvse hvaležen za karkoli.
Tu je situacija:
- Kupil 2460LT. Vse je delovalo kot se zagre.
- Dodal in posodobil karte na City EU12.20 + Adria3.30 + Topo2.41. Na SD kartico 4GB.
- Vse karte mi pokaže in jih prepozna ter delajo, sem pa naenkrat ostal brez prikazovanja zavojev, točk in glasovnega vodenja???
- Napravil takoj vse možne updajte z Webupdate. Brez razlike.
- Zamenjal karte za starejše, naložil vse na spomin naprave in/ali na SD. Brez razlike, jih pa prepozna in kaže karto..
- Glasnost imam na 50%, ne na mute.
- Napravil sem hard reset in ponastavil vse podatke. Ni efekta.
- Prog. Oprema: 2.50
- Zvočna prog. Oprema: 2.00 (Slo)
- Različica 2.20 (Slo)
- Sprobal v načinu simulacije. Tu dela, torej kaže in govori, v realni navigaciji pa ničesar - brez vsega.
- Tako izgleda realna navigacija:
- Tako izgleda simulacija, ki mi dela?? vendar ne koristi
:
/Žiga
Moj Garmin 2460LT ima resne težave in mi enostavno ni več jasno kaj bi še lahko naredil. Ima kdo morda kak nasvet. Bom nadvse hvaležen za karkoli.
Tu je situacija:
- Kupil 2460LT. Vse je delovalo kot se zagre.
- Dodal in posodobil karte na City EU12.20 + Adria3.30 + Topo2.41. Na SD kartico 4GB.
- Vse karte mi pokaže in jih prepozna ter delajo, sem pa naenkrat ostal brez prikazovanja zavojev, točk in glasovnega vodenja???
- Napravil takoj vse možne updajte z Webupdate. Brez razlike.
- Zamenjal karte za starejše, naložil vse na spomin naprave in/ali na SD. Brez razlike, jih pa prepozna in kaže karto..
- Glasnost imam na 50%, ne na mute.
- Napravil sem hard reset in ponastavil vse podatke. Ni efekta.
- Prog. Oprema: 2.50
- Zvočna prog. Oprema: 2.00 (Slo)
- Različica 2.20 (Slo)
- Sprobal v načinu simulacije. Tu dela, torej kaže in govori, v realni navigaciji pa ničesar - brez vsega.
- Tako izgleda realna navigacija:
- Tako izgleda simulacija, ki mi dela?? vendar ne koristi
/Žiga