Garmin 2455 karte

MilanS

Pripravnik
6. maj 2012
67
0
6
Dravograd
Na omenjenega Garmina sem z Mapsourcem naložil karto CN2013.1 in Adriaroute 4.
Vse se je naložilo vredu vendar ne morem vključit vsake karte posebej. Če odkljukam eno mi obe vključi ali izključi.
Ali je za ta model to normalno

MilanS

Pripravnik
6. maj 2012
67
0
6
Dravograd
Z webupdaterjem sem posodobil garmina na verzijo 7, vendar je isto kot z starejšo verzijo. Gmapbmap.img pa je tudi naložen v skriti mapi system , karte pa v mapi Map.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če te pravilno razumem imaš obe karti v mapi Map poimenovani gmapsupp.img?
Če imaš tako narejeno potem je to krivo da se ti obe omogočita ali pa obe onemogočita,saj vidi nuvi karto kot 1 image.

AR je velika okrog 170 MB klikni na njo z desnim miškinim gumbom in klikni na preimenuj in potem napiši namesto gmapsupp.img AR4.img
Isto naredi za CN,ki je velik 2,5Gb in poimenuj v CN2013.10.img

Ko si to naredil nuvija odklopi iz Pc in ga normalno zaženi in boš lahko vklapljal in izklapljal karte posamično.

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Citat:
Uporabnik MilanS pravi:
Obe sta naloženi v mapi gmapsupp.img. Ne vem kako bi jih naložil kot si opisal zgoraj.

Popotnik, jaz razumem, da ima obe karti združeni v en gmapsupp.img.
On bi moral najprej v mapo prenesti eno karto/gmapsupp.img in jo takoj preimenovati v recimo CNE.img in nato prenesti še drugo karto/gmapsupp.img in jo še to preimenovati v AR4.img .

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
E vidiš,na to varianto pa sploh nisem pomislil.
bonk.gif

Ampak,če ima tako narejeno je tudi razlog zakaj ne more izklopit posamične karte.
Najboljše da naloži vsako karto posebej in ne bo težav.

MilanS

Pripravnik
6. maj 2012
67
0
6
Dravograd
Sedaj sem naložil prvo eno karto in jo takoj preimenoval in nato še drugo in jo prav tako preimenoval. Zadeva dela kot mora.
Hvala za pomoč.

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Lepo, da si uredil mapo z zemljevidi.
Tvoj prejšni postopek velja za starejše Nuvi-je, za novejše je pa tako kot imaš sedaj.
V Mapi imaš sedaj lahko več posameznih zemljevidov. Ko pride novi zemljevid tako zamenjaš samo tega.
Poizkusno sem imel v mapi 10 različnih zemljevidov in ni bilo nobenega problema pri izboru določenega.