Garmin 205w težava

TroNote

Zelenc'
6. jan 2009
6
0
1
LP.Naložil sem na garmina ecoGarmin in od tedaj mi ne nejde satelitov!Odstranil sem nameščene karte ampak eco garmin je še vedno gor in znova ne najde satelitov.Prosim za pomoč.LP

SynTax64

Pripravnik
6. jan 2009
74
0
6
Glej če si delal vse po postopku kot je potrebno bi moralo normalno delat. Same karte nimajo nobene veze z signalom oziroma z ecoRoute-om, tako da probaj še enkrat skozi postopek mogoče si kje kaj pomotoma zamigal.

Samo, da ti še povem svojo plat zgodbe, jaz sem od takrat ko sem nadgradil z firmware-a mislim, da je bil 4.2 ali 4.4 na tega novega 4.8 kateri ima integriran ta ecoRoute dosti bolj zadovoljen s samim iskanjem satelitov saj le te najde bliskovito (brez pretiravanja sekunda ali dve), kakor tudi z samimi preračunavanjem poti je vse skupaj bliskovito hitro, itd....

TroNote

Zelenc'
6. jan 2009
6
0
1
LP.Hvala ampak js sem šel normalno skozi postopek tko kot je pisalo in nagradil firmware na 4.8 ampak mogoče sem ka kiksnu ko sem dal tam posodobitev kart preko interneta.tam mi mogoče neki ni šlo vredu.Kako lahka kej zdej to popravim.Je kakšna opcija?pozabil sem si prej vse skupaj presnet oz. prekopirat.pomoč prosim.LP

Mirek

Zelenc'
13. jan 2009
12
0
1
Imam sicer Nuvija 760 pa vseeno. Poglej v Nastavitve/Sistem/Simulacija GPS. Možosti sta dve:vključena oziroma izključena. Glej, da bo IZKLJUČENA.
Če se motim, naj me kdo popravi.

LP

SynTax64

Pripravnik
6. jan 2009
74
0
6
Ja ampak privzeto je ta funkcija IZKLJUČENA tako da to verjetno pri njemu ne bo problem.
Jaz sicer imam original backup ampak od verzije 205 in ne od 205w, tako da nevem kako bo to delovalo v praksi lahko ti pa posredujem pa probaj.

bojch

Pripravnik
4. okt 2008
67
0
6
Če ga ugasneš in potem prižgeš nazaj, se avtomatsko postavi v IZKLJUČENA.

TroNote

Zelenc'
6. jan 2009
6
0
1
hvala vsem ampak mi je nekako uspelo.zdej dela normalno.opcija GPS je bila izključena tko da to ni bila napaka (vseen hvala),če bom pa karkoli potreboval backup se pa priporočam oz. si ga bom zdej naredu sam ko mi spet vse dela OK.Sam me pa zanima če se da odstranit program ecogarmin? pa kako? če mi slučajno ne bo ušeč.LP

SynTax64

Pripravnik
6. jan 2009
74
0
6
Po novem oziroma zdaj že kar nekaj verzij velja da ko enkrat upgrade-aš firmware ga več ne moreš na predhodnega tako da ta odstranitev v tvojem primeru odpade če se pa da extra kako odstranit pa nimam podatkov o tem. Lahko pa da se kakorkoli da.
Maš pa tu en predlog za downgrade pa malo počekiraj : KLIK
Bi pa te ob enem pozval, da tudi nam poveš kako si rešil zadevo

TroNote

Zelenc'
6. jan 2009
6
0
1
aha hm hvala lepa.če mi nebo učeš bom seveda da poskusu pa sporočim kako je šlo.hvala za vse

LP