garmin 1300 po nadgradnji nima več SLO menijev?

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Zagnal sem Webupdater, ki je našel posodobitev "firmware-ja". Vse lepo in prav, vendar sedaj ne morem več nastaviti slovenskih menijev. V nastavitvah sicer so, tudi izberem lahko slovenska, vendar po potrditvi avtomatsko vrže nazaj angleška. Sem iz drugega poskusil skopirati celo mapo "text" in "keyboards" pa zadeva še vedno ne dela.

Kakšne ideje?

Hvala

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
ponovna nadgradnja ne pomaga, na "luftu" sem ga že imel, pa tudi to ni to. Tudi katerikoli drug jezik se ne da izbrati, le "privzeto" angleščino si vzame....

Lp

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik igi pravi:
ponovna nadgradnja ne pomaga, na "luftu" sem ga že imel, pa tudi to ni to. Tudi katerikoli drug jezik se ne da izbrati, le "privzeto" angleščino si vzame....

Lp

hmm - ne zamerit - pa maš "naložene" SLO voice pa SLO text? probaj z webupdaterejem še enkat naložiti SLO stvari (vem da je lovska - sam kaj drugega se ne spomnim več
redface-1.gif
)

Fakin

Pripravnik
29. mar 2009
32
0
6
Citat:
Uporabnik igi pravi:

Lp

sem mel enak problem, sploh si ni hotu zapomnit slovenščino....

ene parkrat sem ga ugasnu pa nazaj prižgal, pa še v kak drug jezik sem ga dal....pol je pa kr naenkrat prijel slovenščino
bonk.gif

....mal se igraj, to je garmin, enkrat bo že prijel...
hysterical-1.gif

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
tuj jest sem imel podobno zadevo na 1390 T..sem poklical fante na Geoset pa me je peljal čez cel postopek nadgradnje...preko webupdaterja je potrebno naložit kr en dodaten file..ne vem več točno katerga in potem še v nastavitvah nastavit nekatere zadeve in Slovenščina se bo ponovno pojavila...klic na Geoset reši zadevo...

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Sem nekaj testiral na 765T in sem spremenil oznako te datoteke "D1281010B.sum" pa nisem imel vec slovenskega govora. Ko sem jo zopet preimenoval nazaj, pa je bilo zopet normalno. Poglej, ce imas to datoteko , nisem pa siguren, da je pri tebi isto.

inaj

Pripravnik
10. jun 2008
84
0
6
prekmurje
Sem imel tak prroblem na 1390-ki ( sem o tem pisal).ko sem updejtal z wepupdaterom potem pa več ni prijel slo text.Zadeva se je uštimala ko sem updejtal na strani mygarmin in slotext je delal.

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
No mi je uspelo.....
Ampak
bonk.gif

edino kar je delovalo je bilo tole: Update preko mygarmin in šele potem z webupdate namestiti vse "jezike in prevode".

Podobne teme