Garancijsko "popravilo" pri ciganskem Šerbineku

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.592
1.122
113
Titograd
Ata je peljal k Avto Šerbineku v Mariboru na garancijsko popravilo Mazdo 6, l. 2003, Rjavi zadnji robi pri kolesih, kar je standardna napaka teh prvih šestic in kolikor mi je znano ni nekih komplikacij, saj je že Mazda priznala to kot tovarniško napako.

Ata dobi danes avto nazaj.... po robih namazan z.... kaj pa vem, zgleda kot neka smola, verjetno Dinitrol, še kaplje se vidijo, ker preden se je posušil je verjetno še malo kapljalo, kot da bi doma malo pacal
bonk.gif
Na Šerbineku pravijo, da je Mazda zavrnila menjavo obeh bokov, kar se običajno naredi.

Kateri mazdin servis je malo bolj pošten in se ne dela toliko norca iz strank?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Oni so dolžni zamenjat blatnike.

Jaz bi poslala pritožbo pristojnemu in šla drugam uredit popravilo oz. zamenajvo blatnikov.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Avstrija, Peternel v Bag Radkesburgu ali pa Mazda Marko v Leibnitzu. Pri nas mazda dilerji še vedno mislijo, da smo v letu 98, ko so bile familije B in Z motorjev in njihove šasije praktično neuničljive. Tega danes več ni.

Tega ne greš delat še na najbolj sklumpan avto ... zgleda kot bitumen za podvozje izolirat. Pa ni edini, se jih po MB še ene par vozi takih. Dokler niem te teme videl, sem bil prepričan, da je to nek one-off "stone guard".

Če majo nov mazda EPC bo pod številko šasije našel technical bulletin, kjer so vse napake določene št. šasije podrobno opisane z dodanimi ukrepi. Seveda teh napotkov noben niti ne pogleda, raje se grejo pingpong s strankami.

Jaz bi za začetek šel do Peternela samo za mnenje. Pol folka tam itak zna slovensko.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.592
1.122
113
Titograd
Fotru se je Šerbinek že tak enkrat zasral in noče več niti blizu, samo tudi ni tolk da bi tam na servisu vse poslal v mesto rojstva. Da bi jaz bil poleg bi pokalo, mi s tem črnim sranjem gor pocajo ko da mam jugota. Punca je dala svojega v 3 mesecih 2 krat barvat, pa so prvič barvni odtenek popolnoma zgrešili, drugič se je pa tudi na enem mestu malenkost razlila, pa me je prepričeval da je to razlika ker je ostala barva stara 1 leto
bonk.gif
nesposobni za zjokati.... jutri nalepim sliko tega skropucala.

Obstaja kje na netu kaj takega kaj opisuješ? Se mi zdi da bi bilo fajn o tem kaj konkretnega vedeti, da jim streseš iz rokava in te mogoče malo bolj resno vzamejo.

Ni komplikacij glede uveljavljanja garancije za avto kupljenega v Sloveniji? Jezik je problem ja, bi bilo fajn da znajo ne malo, ampak kar zelo slovensko
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
v mariboru pa boš ja našel kakega kolega ki zna nemško pa se zategnite gor