Garancija "se zgodi" + Asus nakup iz tujine

krashek

Pripravnik
26. dec 2012
101
0
16
www.wpslovenija.si
V planu imam nakup novega prenostnika (trenutno si oglejujem Asusa Vivobook S550 CM), ampak je problem, da v Sloveniji ni dobavljiv. Je na kakršen način možno, da če se prenosnik kupi preko npr. eBaya dokupi pri nas garancijo se zgodi?

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tako je. Ampak kot pravim lahko greš tudi na svojo zavarovalnico in zavaruješ, pri enih se da zavarovat kot del hišne opreme.

krashek

Pripravnik
26. dec 2012
101
0
16
www.wpslovenija.si
Hmm ja, ne morem niti preverit cen ali kaj podobnega. Problem je tako, ker ne vem, kje bi sploh lahko kupil ta računalnik, razen preko amazona, kjer kaže da ga imajo...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik krashek pravi:
Hmm, zdaj bo pa treba razmisliti, če je res toliko potrebno, da ima prenosnik Touch Screen...

Zakaj bi si hotel mazati ekran od prenosnika s prstnimi odtisi??

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
ga pač ne boš, jebat ga. naroči preko amazona, skleni zaščito na zavarovalnici z vsemi papirji....ne skrbi, ponujajo to.

igi

Guru
13. okt 2007
5.578
1.170
113
Celje
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik krashek pravi:
Hmm, zdaj bo pa treba razmisliti, če je res toliko potrebno, da ima prenosnik Touch Screen...

Zakaj bi si hotel mazati ekran od prenosnika s prstnimi odtisi??

Sem podobno razmišljal, ampak ker ima žena enega takšnega in ko jo sedaj gledam ko dela z njim, vidim, da je zadeva občasno uporabna.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.491
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

krashek

Pripravnik
26. dec 2012
101
0
16
www.wpslovenija.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik krashek pravi:

No, to pa je šlo malo čez moj budget. Ta ki ga iščem je namreč na nemškem amazonu tam okoli 900€... Ampak je problem, ker ga ne morem nabaviti v Slovenijo...

Probas preko angleskega Amazona in za dostavo uporabis www.cheaperandmore.com (bivsi izanglije.com) ...

http://goo.gl/bHMaA

Na to sem pa čisto pozabil...