Gamin Nuvi 775T - Bad Sectors (interni spomin)?!

VitaminG

Zelenc'
24. maj 2011
11
2
3
Ko naredim chkdsk za interni spomin na Gamin Nuvi 775T, mi javi, da ima pogon 4kb bad sectors.
rolleyes-1.gif

Imel sem tudi težave z dostopom do vseh datotek na notranjem pogonu vendar sem težavo uspel začasno rešiti z defragmentiranjem notranjega pogona toliko, da sem lahko naredil backup vseh datotek.

Kaj predlagate full format na FAT32 ali naj pustim zadevo pri miru? Naprava žal ni več v garanciji.

Hvala in lp!

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Probaj še to varianto ,imaš back up komplet pa zbriši vse pa ponovno nalagaj nazaj . Ni treba vse .Glej vse teme o nuvi 765T .

Nazadnje urejeno:

VitaminG

Zelenc'
24. maj 2011
11
2
3
Tupli, hvala. Sem videl tvoj post že prej, kako si uredil zadevo in sem mislil narediti točno tako ampak namesto, da bi samo zbrisal datoteke, bi poskusil s formatiranjem in potem postopnim nalaganjem nazaj.

Rad bi se namreč nekako poskusil znebiti bad sektorjev preden začnem kopirati nazaj datoteke na napravo.

Kakšen spomin sploh uporablja 775T (mogoče Flash Drive?) in ali ga je možno zamenjati?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Jaz sem imel mogoče res najslabši model nuvi 765T od vseh, na servisu ga niso znali popraviti . Sem si ga pa sam v x mesecih ,tako da dela vse do sedaj. Ali imaš komplet cel BACK UP ? Potem zbriši vse in še enkrat naredi formatiranje na isti datotečni sistem kot ga uporablja garmin .. Beri še temo o blokiranje zemljevidov na 765T od @Branks.Tudi ta problem sem imel kot ga imaš ti med drugimi.Na katerem os na pc si pa delal to .Lahko da imaš kaj probleme s pc-jem

Nazadnje urejeno:

Podobne teme