Hvala vsem. bom zadeve pregledal ob priliki (najbrž ne danes).
Imam pa še eno vprašanje; v opisu tegale gizmota sem zasledil, da ne podpira dveh gsm kartic. Do tistega trenutka na to nisem niti pomislil, ampak od takrat pa mi je ideja kar všeč. A obstaja kakšen podoben kos opreme, ki podpira dve kartici? Daleč od tega, da bi to bilo življenskega pomena, prav bi pa prišlo ...
... in recimo temu ponudbo. Sem namreč -ponosni- lastnik instant interneta (Mobitel), do katerega dostopam s pomčjo usb modema ZTE MF662 (max prenos iz smeri interneta 21 i kusr MB, od uporabnika proti internetu 7 i kusur MB) . Mojster v mobi centru mi je rekel, da se načeloma da ta paket (celoten, z naročnino vred) prenesti na drugega uporabnika, je sicer potreba odobritev, ampak načeloma ni težav. In zdaj jaz iščem junaka, ki bi bil voljan to zadevo prevzeti. Modem je praktično nov, imam ga od konca aprila letos, dela BP (trenutno sem na internetu z njegovo pomočjo), bi pa samo prenesel anex, se pravi naročnino in modem (z vsemi papirji - komplet komplet), brez finančnega nadomestila. Z drugimi besedami, meni ni potrebno plačati nič, jaz bom tistih 29 ojročkov ki sem jih dal za modem komot prenesel. Bi se pa novi uporabnik pač moral vezati za preostanek časa do dveh let, torej leto in štiri mesece, če jaz prav štejem. Kakšen interesent?
Aja, razlog - galaxy mi bolj prav pride, ne morem ga pa dobit na obstoječi anex, še enega pa ne grem jemat ...