Galaxy Tab v10.1

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
No včeraj sem ga gledal pri Simobilu, dual core, 10.1 inča, zadeva piči kot nora, kaj pravite na njega?

Lp

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
A se te lahk dotaknem?
evil.gif

Igral sem se z 7", ampak je bedarija. Tale 10" pa zna biti uspešen, ker je OS končno prilagojen tablici. Bom v priliki pogledal v simobilov center kako zgleda v živo zadeva.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Ne rabim. Imam iPad 2:)

Je dober ampak škoda ker je nekoristen zaradi določenih Flash zadev ki jih rabim in mi na iPadu ŽAL ne delujejo. Druga težava pa je tudi zateženost tega iOS-a, sploh zdaj ko še ni Jailbrejka.... Kaj naj s takšno tablico pri kateri mi bo proizvajalec diktiral kaj in kako bom delal? Hvala. Če bom dal enkrat toliko denarja ven kot stane iPad bom delal to kar hočem jaz in na tak način kot se bo meni zazdelo in zljubilo. Sicer pa je ta iPad 2 dober za popizdit, ni kaj...

Lp

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No včeraj sem ga gledal pri Simobilu, dual core, 10.1 inča, zadeva piči kot nora, kaj pravite na njega?

Lp

Dober in vse dela kakor mora. Sem ga imel par dni in je res vrhunska zadeva
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Nevem, na tem področju sem zelen, sem pa imel veliko teh Tabov mimogrede v roki in razen Ipada 2 je vse šteeeekalo, to me je najbolj motilo. Mislim da je aluminij edina stvar ki manjka temu 10.1 Tabu. To pa bomo dočakali v Limited Edition
wink-1.gif
Se ga že veselim!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tudi Tab 10.1v "steka"... Browser se mi je v parih dneh, ko sem ga imel kar precejkrat enostavno zaprl... Nobene naoake... Nic... Poleg tega je problem recimo z vnosom sumnkov... Kjer moras uporabit kaksen drug program... Ni pa nobenega pametenega se narejenega za taloce... Tisti iz www.tipke.si je vsaj meni osebno neuporaben... In tudi programov, ki bi izkoriscali vse prednosti Honeycomba se ni prav veliko... Ampak to sem preprican, da se vse pride...

In pri samem Android 3 mi ni vsec, da je navigacija spodaj... Sicer je to mogoce stvar navade... Ampak vseeno... Meni osebno ni vsec, da je statusna vrstica spodaj...

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Jest, nisi me najboljše razumel kaj sem hotel rečt, nisem rekel da zadeva deluje ker sem par minutk po njej brskal, hotel sem le rečt da vse kar sem delal je "skakalo", je delalo tekoče itd.. Ko sem brskal po Galaxy TAB (prve generacije, tamajhen) in ko sem browsal je res vse štekalo in ko sem hotel prekiniti določeno operacijo v iskalniku je še kar vse stalo na miru in nalagalo, čez čas se je komaj spomnil da sem dal prekinitev oz. izhod... Verjamem da zajebava, saj vsaka stvar zajebava, konec koncev je zadeva čist sveža in bo treba še kaj popravit... Mi pa je všeč, kaj naj druga rečem
smile-1.gif

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Mene tudi matra, da bi zamenjal desire hd s tole tablico. Jutri jo grem sprobat in če je tako dobra kot pravijo testi bom kar vzel.

Kakšna je pa vidljivost zaslona zunaj? Ne mislim direkt na soncu, kjer itak vsi odpovejo, ampak v nekih normalnih pogojih, ko se človek usede v senco in hoče mal potapkat
smile-1.gif
?

mpm

Pripravnik
18. avg 2007
135
7
18
v android 3.1 je že nekaj popravkov in pohitritev. baje da tudi flash 10.3 (za 3.1) deluje zelo dobro. Tudi samsungove tablice naj bi dobile posodobitev v kratkem.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Zakaj bi zeleli to staro verzijo Taba, če je pa Samsung sam izdal novo verzijo, ki je zares konkurenčna iPadu?