Galaxy tab 2 se noče polniti

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Torej sedaj se mi ne ze drugič zgodilo da sem priključil polnilec tablica pa nekaj sekund kaže, da se polni potem pa mrkne. Par semund kasneje spet začne polniti in spet mrkne. Seveda se nič ne napolni. Originalni polnilec poizkusil tudi preko usb na motorju. Kakšen nasvet? Sem na poti in rabim to čudo servisov pa ni v bližini. Help in hvala vnaprej. M

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Meni se je isto zgodil, sem večkrat probal še z različnimi polnilci in kar naenkrat je začelo polniti. Se mi je pa prej čisto izpraznil.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Tako tudi pri meni prvič. Samo sedaj sem na poti tablica je prazna polni pa ne. Help

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
http://lmgtfy.com/?q=samsung+galaxy+tab+2+hard+reset
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

lahko je pa pokvarjen. mi smo novo samsung tablico kupili cca tri mesece nazaj (440 eur). po dveh tednih se ni vec polnila. servis cca 20 dni. delala par dni in zopet: ne polni se. drugic na servis. zdaj dela. tretjic pa dobimo novega

I

Izbrisan uporabnik 17097

Povrnitev na tovarniške nastavitve (factory reset) lahko narediš v nastavitvah telefona pod Varnostno kopiranje in ponastavitve:ponastavi na tovarniške podatke.
Hard reset pa lahko narediš tudi v recovery meniju.Vanj prideš tako,da pri ugasnjeni tablici držiš tipke power in volume up skupaj naenkrat pritisnjeni par sekund in se ti pokaže recovery meni tam izbereš wipe data in wipe cache.
Kot so ti že povedali boš izgubil na tablici vse:slike,video,aplikacije,če imaš 3G tudi stike,dnevnik klicev.smsi..
Ni pa sigurno,da bo to sploh pomagalo.
Ali si siguren,da je kabel,polnilec v redu?Kaj ko bi najprej preizkusil z kakšnim drugim kablom-polnilcem.