Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Kaj pa hitrost/odzivnost samega Androida na S6 v primerjavi z 5.1.1? No saj ste vsi tovarniško ponastavilu telefone po updatu?
Saj nisem nor, da bom spet en dan porabil da si vse naštimam. Fingerprint je bolj hiter in odziven, kot je nekdo prej omenil tudi baterija dlje zdrži ponoči, manjše spremembe videza, vsekakor dober upgrade.
Dobra in hkrati dobro jutri v 2016. Pri ponovni namestitvi OS-a porabim točno in natančno pol urce (govorim o tem da počasi v miru vse backupe restoram), aplikacije pa ti itak samo gor namesti tako da ne vem kaj delaš ti cel dan.
Telefon imam od lani, torej cca. 1 leto. Dosti igram SimCity BuildIT in ker mi je po nadgradnji na 6ko štekalo za znoret, sem se odločil narediti full reset. Potreboval sem cca. 2-3 dni, da sem prišel na (približno) prejšnje stanje.
To, da sem ostal brez iGo, mi je jasno, saj ni bila nameščena preko GPlaya. Kaj se je zgodilo pa s cca. 20 aplikacijami, ki jih sem jih pogrešal po restoru, mi pa ni jasno. Manjkale so celo kupljene aplikacije. Manjkal mi MSberbank, Fuelio, Autoguard, myDlink Lite, NLB Klikin, Rayman Jungle Run, Series Guide, ... To se vse aplikacije, ki jih uporabljam od pamtiveka. Kdaj je Google pozabil nanje mi ni jasno.
Kar se pa tiče Googlovih računov mi jih pa sploh ne restora. Prvič vpišem "glavni" račun, nato pa čakam na povrnitev vseh podatkov iz backupa in mi drugih računov nikoli ne restora. Vedno jih moram vpisovati ročno.
Dodatno zmedo dela še Samsungov račun, ki tudi obljublja popolno povrnitev podatkov in vse kar naredi je zbrka.
Drugače pa Androidu 6 telefon dobro dela. Trenutno mi ni všeč le butast TouchWiz. Klik na app drawer, nato pa gledam butasto vrstico POIŠČI, A-Ž, UREDI. Klik na poišči, da najdeš aplikacijo. Google launcher ima to bolje urejeno. Klik na app drawer in se takoj pokažejo nazadnje uporabljene aplikacije in vrstica za iskanje. Pol manj klikanja. Ima pa GL neke svoje barve in zato še vztrajam na TW.