Galaxy S3 in težave z zaslonom

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Po dobrem mesecu, kar sem kupil ta telefon, se je začela pojavljati težava...Od časa do časa se zgodi, da ko s stranskim gumbom vklopim zaslon, je vse kar se vidi ikona Prog. Na kateremkoli drugem zaslonu ni ničesar. Če kliknem ikono Prog. mi normalno potem odpira vse druge aplikacije, a normalne zaslon se spet vidi samo po ppnovnem zagonu telefona.
Tudi recimo ko preklapljam med različnimi gmail računi, se v ozadju za delček sekunde prikaže modra barva, kot da grafika nebi bila zadosti hitra. Na začetku je vse to teklo lepo tekoče.
Ima kdo idejo, kaj bi to lahko bilo?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Vsekakor čim prej na servis in uveljavljati ali popravilo znotraj garancije ali uveljavljati stvarno napako, po želji...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Po dobrem mesecu, kar sem kupil ta telefon, se je začela pojavljati težava...Od časa do časa se zgodi, da ko s stranskim gumbom vklopim zaslon, je vse kar se vidi ikona Prog. Na kateremkoli drugem zaslonu ni ničesar. Če kliknem ikono Prog. mi normalno potem odpira vse druge aplikacije, a normalne zaslon se spet vidi samo po ppnovnem zagonu telefona.
Tudi recimo ko preklapljam med različnimi gmail računi, se v ozadju za delček sekunde prikaže modra barva, kot da grafika nebi bila zadosti hitra. Na začetku je vse to teklo lepo tekoče.
Ima kdo idejo, kaj bi to lahko bilo?

Preden pošiljaš na servis, naredi factory reset pa po možnosti naloži zadnji fw iz www.samfirmware.com z odinom.Po nalaganju rom-a, naredi factory rest!

Če uporabljaš angleščino, naloži francoski rom, ker je čisto zadnja verzija in po možnosti najbolj stabilna do zdaj.Operaterji (kot mobitel, simobil) so podčrtani z zeleno barvo , kar pomeni, da ti rom-i (OS) vsebujejo bloatware (wiki) in ti jih zato odsvetujem. Pa četudi ne uporabljaš angleščine, naloži ta rom, pa boš videl, če je napaka bila sofverska ali pa je hardverska.

Odin: http://www.mediafire.com/?rn8s6vjnu9vuqs1
Rom: http://www.hotfile.com/dl/177051796/a890d92/I9300XXDLJ2_I9300XEFDLJ2_XEF.zip.html
Navodila: http://www.mediafire.com/?d5ch8rl7vhzn0hz
1606260-Untitled.png

Priponke

• 1606260-Untitled.png
    1606260-Untitled.png
    178,1 KB · Ogledi: 151

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Prav veseli ga bodo na servisu, če bodo videli, da je telefon flashan. Če factory reset ne bo popravil situacije, je definitivno neka hardwerska napaka.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Prav veseli ga bodo na servisu, če bodo videli, da je telefon flashan. Če factory reset ne bo popravil situacije, je definitivno neka hardwerska napaka.

Nimajo se kaj pizdit, dokler je uradni softver
wink-1.gif

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Vsekakor čim prej na servis in uveljavljati ali popravilo znotraj garancije ali uveljavljati stvarno napako, po želji...
o kaki stvarni napaki ti tu sanjaš?
mogoče je uporabnik nalagal neke čudne programe?
mogoče je uporabnik brskal po nastavitvah in kaj izbrisal/spremenil?

nevem kako si nekateri predstavljate, kaj je sploh stvarna napaka... v vsakem primeru če ne bo delalo po HR, bo mogla iti zadeva na servis da se ugotovi, kaj je sploh narobe...

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Vse programe, katere sem naložil do sedaj, pa jih ni prav veliko, so z uradne strani Google Play. Mogoče je celo kakšen od njih kriv, da se je začelo to dogajati...Bom res probal samo s hard resetom, potem pa na servis, če ne bo bolje.