Galaxy S2 recovery problem

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
Situacija je sledeča:
Kaj sem naredil?
- flešal moj s2 z GT-I9100_JB_ClockworkMod-Recovery_6.0.2.9.tar preko odina. vse je bilo OK,
- flešal z CWM-KitKatCompatible-i9100.zip.
Po restartu pa se mi ne bota v stock rom ampak dobim napis samsung galaxy 2 ... in pod njim rumen trikotnik.

Kaj sedaj?

thx

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Greš v download mode in počiš preko odina original software, ki ga dobiš na spletni strani sammobile.com. Rumen trikotnik je posledica flashanja neuradnega kernela oz. recoverya, to se vedno pojavi če daš kaj gor, kar ni od samsunga. Odstraniš ga s programom Triangle Away, ga dobiš zastonj na XDA developers forumu. Ta program prav tako pobriše števec, ki šteje, kolikokrat si kakšne neuradne stvari nalagal na aparat.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
Hvala. In če počim gor custom rom 4.4? Ter zatem odstranim trikotnik bo tudi OK?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Bi moglo biti OK, je pa pri novejših samsungih tako, da se ob vsakem zagonu aparata ob prisotnosti custom recoverya pojavi trikotnik ampak tega pri S2 se mi zdi da še ni.

Aja, pa če si obstal na Samsung Galaxy S2 zaslonu po flashanju custom ROM-a vzami ven baterijo, jo vstavi nazaj, zaženi aparat in vstopi v custom recovery (volume up + home + power) in daj wide data in wape cache in se bo telefon normalno zagnal. To se včasih zgodi pri prehodi med romi in nič narobe, nisi nič zafleshal. Najprej probaj wipe narediti iz recoverya, to ti je hard reset z drugimi besedami.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
Problem.
Uspešno inštaliral 4.4.2 cyanogenmod. Ko pa poskušam še gapps mi pravi, da je sistemska particija premajhna. Kaj sedaj? Sicer sem našel mini gapps a ..
nasvet bi bil dobrodošel.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
S2 po navadi ni imel težav z notranjim pomnilnikom, saj ga ima dovolj vgrajenega. Si potegnil gapps iz uradne CM wiki strani? drugače pa edino kar za štart rabiš je google play, ostale stvari lahko iz google play potegneš.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
Jes je bil z uradne cw wiki strani. Na koncu sem potegnil dol enga prav za S2 zmiksan in je šlo ok. Ostalo pa sem res z playa povlekel. Le čudi me zakaj je do tega prišlo.
Na koncu pa dela kot urca.