Galaxy s advance ali xperia P

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Torej že iz naslova je jasno kaj sprašujem. Sedaj, ko je Mobitel znižal cene, sta postala zanimiva. Prebral sem specifikacije, kjer xperia nekoliko prednjači, predvsem glede kamere.
Samsung ima pa možnost razširitve s kartico, meni osebno je lepši, baterija se da menjat. Po testih je bil celo po nekih bencmarkih boljši.
V glavnem potreboval bi še kako mnenje lastnikov enega ali drugega. Prednosti, slabosti iz prakse?
Lahko predlagate tudi kaj drugega v tem razredu (do 4", dual core procesor, prednja kamera, v redu baterija), vendar je glavni kriterij cena, ki mora biti okrog 200€.

enageM

Pripravnik
5. avg 2007
143
0
16
Novo mesto
Sam sem pred enako dilemo, gledam omenjena dva, plus HTC desire X, ki je najnovejši izmed teh treh in približno v enakem cenovnem okvirju. Kar ima eden slabost, je prednost drugega in obratno.
Ne vem, takoj bi vzel xperio P, vendar baje naj bi bila avtonomija baterije bolj slaba stran tega telefona. Pri desire X bi si želel, da bi imel boljše zaščitno steklo ter boljšo resolucijo kamere, po drugi strani pa naj bi bila baterija boljša. Kaj pa vem...
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Galaxy advance sem jaz zeni kupil. Dela brez tezav, baterija zdrzi od 7ih zjutraj do 10ih zvecer pri stalnem syncu in vklopljenem wlanu. Fajn je, ker pride kmalu uraden JB.

Samo touchwiz sem zamenjal za drug launcher, tko da je vse tekoce in brez zatikanja.

Ko pride AOKP, bo sel pa ta gor, kar bo se pohitrilo napravo.