Galaxy III - update - se ne prižge

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Pozdravljeni,

naredil sem update telefona Galaxy III. Kupljen original pri Mobitelu, nikoli rootan, vse B.P. Po končanem updatu, ko se je telefon ponovno zagnal se ne prižge več. Pride do napisa "SAMSUNG" na ekranu in gori modra lučka. To je pa vse. Vzel ven baterijo, nič bolje.

Prosim za pomoč.

Hvala.

Lp, Tommy

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Očitno je ostal v boot loopu. Se zaganja, vendar se ne zažene... Upam, da imaš vse podatke na varnem.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Pozdravljeni,

hvala vsem za pomoč. Na koncu sem nesel telefon na servis, kjer so mi naložili nov FW, ker vse kar sem poizkusil in kar ste mi pomagali ni delovalo.

Potem pa sledi moja neumnost. Pridem domov in izgibim cca. štiri ure, da vse naložim (stiki, koledar, maili...). Potem pa pride trenutek, da moram nekam poklicat in mi napiše "Naprava ni registrirana v omrežje". Če me nekdo kliče, tistemu, ki kliče zvoni, telefon je pa nem. Izberem omrežje, napiše "napava registrirana", ko pa želim klicati napiše zopet "naprava ni registrirana v omrežje".

Zdaj sem pa pred dilemo, ali vržem telefon čez zaprto okno, ali naj ga v ponedeljek peljem nazaj v servis...

Če ima kdo kakšno odejo, kaj bi lahko bilo, bom pa še malo počakal z odločitvijo... :)

Lep večer, Tommy

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:

Potem pa sledi moja neumnost. Pridem domov in izgibim cca. štiri ure, da vse naložim (stiki, koledar, maili...).

Lep večer, Tommy
Neumnost
sprasujem se.gif

Da naložiš stike,koledar,maile...traja pet minut
priden.gif

Poglej pod naprava-stanje-IMEI in preveri,če imaš vpisan pravilen IMEI,če nimaš nesi telefon nazaj na servis.
Če ga boš že metal "skozi"(čez
bonk.gif

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Rešil. Ko sem ga priklopil na računalnik mi je ponudil posodobitve (čeprav naj bi na RAM2 dali najnovješi FW). Ko je šlo to skozi, zadeva dela....

Moram priznati, da se mi kolca po starem dobrem BlackBary-ju... :)

Hvala vsem za pomoč.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Samsung je svetlobna leta pred BlackBary-jem,samo to je pameten telefon za pametne ljudi

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Samsung je svetlobna leta pred BlackBary-jem,samo to je pameten telefon za pametne ljudi

Kakor za koga. Za maile in koledar, kar rabim cca. 95% je zame BB še vedno zakon. Pa fizična tipkovnica... Je pa res, da nima vseh drugih zadev, ki jih ponuja Samsung, se pa moraš vprašati, če jih rabiš...

Nazadnje urejeno:

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Blackbery messenger prihaja na iOS in android. Bi že moral biti prejšnji wikend, pa majo neke tehnične težave, ki jim zabijajo serverje.