Gajba avto

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ford Tourneo connect.....zakaj je rabljenih tako malo?

išče se gajba avto za par jurjev, recimo 4k€...največ je berlingotov/partnerjev...potem kangoojev....tourneov ni skoraj nič.

sploh ne vemo kje začet...bencinarji so žejni v gajbah?

čimbolj naj bi bil osebnemu podoben po opremi in komplet zastekljen...

verjetno je vse rabljeno zmatrano u 3pm
rolleyes-1.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Mi smo imeli službenega, sicer dizla, pa so bili stalno neki problemi, je bil več na servisu kot v uporabi.
Avto je bil star dobro leto, pa je v tem času crknil alternator, 2x smo menjali neke zadeve pri podvozju, havba se je zaštekala in se jo ni dalo več odpirati, računalnik je začel nagajati, itd... Če bi za ta denar dobil naprimer Caddyja ali pa kakšnega Kangooja, bi znala biti boljša izbira.

oby

Fizikalc
20. jul 2008
387
130
43
berlingotov/partnerjev pa ja ne manjka, sej jih ljudje kupujemo kot osebna vozila... meni berlingo 3, 1.6 110km, pije povprečno 8.6 pa sem v prometu med agilnejšimi... na avtocesti pa tempomat na 130 in je.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
jaz mam gajbo berlingota že štiri leta. super avto, dobiš not kaj hočeš, na avtocesti je bolj kruzer pa za ovinke lih ni. drugače pa za od A do B prit idealen. dva metra sem visok in se mi avto lepo prilega :)
turneo connect pa mi je fugly. ko sem kupoval, je bil prcej dražji od francoskih gajb.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Saj sem kruzer po duši in tudi ovinkov ne maram
smile-1.gif

Torej naj gledam berlingo -partner? dizla ali benza oz kateri motor ni lih prešvoh?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Za ta dnar imaš samo 2.0 HDi 90 KM in bencinc 1.6 110 KM.

Sem imel bencinca v 206-tki, poraba je bila okoli 7l, avto pa je letel nenormalno. Torej bi pri večji teži in zanič aerodinamiki bila poraba nekje 8-8,5l, avto pa bi letel normalno. Sem recimo imel do vrha nabasan avto + 1 potnik in sem letel 200 (po števcu) brez problema (ne mi pridigat o varnosti takega početja
grin1.gif
).

Šef ima Berlinga dizla, pravi da je to idealen avto za družino in ga nebi menjal za nič drugega - ima 2 mala otroka.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
jaz mam 1.6 HDI 90 KM, prevoženih 82.000 brez ene težave, trikrat na leto šlepam adrio zadaj, takrat pije nekje do 7,8, drugače ga vozim na 6,5 skoz avtocesta, na regionalki se ga vozi pod 6. mam dva bandita doma in avto je carski. ker pa ima samo dva airbaga sem za familijo kupil C3 picasso bencin. je manj prostoren (logično, ker je manjši), žre 7,5. ima 6 airbagov. gajbe so zakon. picasso ma že skoraj športno lego, ampak ga mašina ne dohaja (1.4 95 KM).