Furs Mini blagajna

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Sedaj uporabljam placljiv program in bi rad presaltal na Fursovo mini blagajno vendar je problem ce se racunov vedno ni mogoce tiskati na mali termicni tiskalnik preko bluetooth razen ce so sedaj ze naredili kako nadgradnjo,
kako ste sicer zadovoljni z programom,
hvala in lp

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.079
113
Na mali termični verjetno ne bo možno tiskati nikoli, ker obstaja cel kup različnih POS tiskalnikov, vsak ima pa svoje finte, kako natistniti QR kodo.

Edino, če tiskalnik inštaliraš v windowse, pa nanj tiskaš kar iz PDFja, potem je samo treba prepričati FURSovce, da pripravijo ostrezno ozek PDF izpis. Ampak na tak način pa ne znajo vsi POS tiskalniki delat.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
dejansko bi jaz račune tako printal doma in ga vzel zraven do stranke, ker pa imam prijavljeno delo na terenu in če bi kdaj dobil kontrolo in bi jih zanimalo kako tiskam račun na terenu bi pač moral imeti nek prenosni tiskalnik, sem razmišljal da bi kupil enega samo za primer kontrole vendar je 300 eurov malo preveč, sedaj tako imam program shopsy na telefonu in preko njihovega programa printam na mali POS tiskalnik, vendar letna licenca pride malo pod 200 eurov kar pa tudi ni malo in zato iščem ugodnejšo rešitev,

hvala za nasvete

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Nevem kaj kompliciraš? Piši VKR in potem vneseš teh 15-20 računov v mini blagajno in je to to. Do konca 2017 pa se bodo/boš že kaj spomnil...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Saj bi a ne? Samo te zopet žre da moraš vezano knjigo kupit a ne?
evil.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Tako kot je napisal DJ_beat. Aktiviraj Čebelico in pazi, da boš mesečno v limitu 25 računov.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
imam prazno knjigo ze pol leta doma, bom uporabil cebelco mini ali plus varianta za 80€ letno kar je ugodno, stranki miras dati pravi racun, vkr pa mi izgleda tako neprofesionalno,
lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
stranki miras dati pravi racun, vkr pa mi izgleda tako neprofesionalno,
lp

hysterical-1.gif
Skratka... ukvarjaj se raje s cenami, marketingom in s kvaliteto svojih storitev, boš imel bistveno več od tega kot pa od brige na kak način in v kakšni obliki boš ti izdal račun...

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
sem tudi kontaktiral cebelco in mi ne morejo dati novenega dokumenta, da jamcijo za pravilno delovanje svojega programa, program sicer dela vredu, obcasno je nekaj manjsih bugov, res pa je odvisno od dela kaj bos uporabljal, gospod z bagrom dela vec ur ali dni in potem
izda racun, kjer pa je velika frekvenca strank pa isces hitre resitve, nekateri starejsi se tudi bojijo racunalnikov in jim VKR pride se kako prav,
lp

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Pri uporabnikih čebelice s katerimi imam stik za 1x ni bilo večjih težav.

Je pa tipično slovensko (ne ciljam zgolj na tvoje besede), da bi radi dobili nekaj zastonj zraven pa 3 certifikate kakovosti + pogodbo z odškodninsko odgovornostjo, če bo slučajno šlo kaj narobe.
Takih zadev običajno ne dobiš tudi pri zadevah, ki jih pošteno pošteno (pre)plačaš. Tudi FURS ti nikjer ne jamči, da bo njihov sistem deloval.

Nazadnje urejeno:

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Uporabljamo pri slikanju vrtcev/sol, kjer takoj izdamo racun. Do sedaj nobenega problema, pa je bilo izdanih sigurno preko 1000 racunov...

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
cebelca je top,... tudi njihov support je hiter in odziven.. zelo zelo zadovoljen

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Dejvi in kaj je potem če ne morš enkrat izdat računa ker nekaj zašteka? Bav bav?
bonk.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
ne kompliciram, trenutno uporabljam program za katerega placujem 200€ letno , sem pac vprasal ce je kaka ugodnejsa varianta in nevem v cem v delate problem, ce je program brezplacen in 100% zanesljiv toliko bolje, cebelca plus stane 80€ kar je vec kot ugodno zame, samo je gospod rekel, da ne dobis zagotovil za 100% delovanje, birokrat android stane 100€ in dobis pogodbo da oni jamcijo da program dela zanesljivo, je pa vsekakor odgovor na uporabniki strani ce uporablja kak brezplacen program in ta ne dela v skladu z zahtevami Fursa in inspektorjev ne bo brigalo kaksem program kdo uporablja in koliko je dal zanj, zato je super da na forumu lahko predebatiramo kaj je smiselno in racionalno za nas sp in da ce prihranimo kak euro je toliko boljse za nas,
lp

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Daj mi prosim odgovorit imaš žensko? Ok... če jo imaš dobro zate, ampak te moram razočarat da ni 100% zaupanja vredna kot noben človek. Na svetu tudi ni materiala ki bi bil 100%, niti ni OS-a kaj šele softverja. Morda oni tebi jamčijo da je program 100% zanesljiv kar se tiče delovanja v povezavi z našo zakonodajo sigurno pa ti nikakor ne jamčijo da bo program deloval 100% zanesljivo. Glej, imamo na eni firmi Pantheona pa je skos kakšna napaka, ne sprinta računa kdaj, vrže kak error, v glavi sprinta napačen podatek. To je pač software, jebatga. Tako da to kar iščeš ti je nonsenz in ne obstaja. To ti hočem samo povedat.

lp