Furgon napodjetje

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Mike me nakup furgona za potrebe podjetja, pa sem malo gledal nove Dacie, ki se jih da dobiti že za 7.000€ brez DDV. Znesek je sicer vseeno velik, a glede na to, da gre za nov avto je sprejemljiv.

Bi vzel nekaj rabljenega, pa ni veliko izbire, berlingo mogoče? Nujno pa mora avto biti ohranjen, ker se bo kazal strankam.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če se hočeš kazat je najboljše kupit en furgon od UPS, samo logo dol zbrišeš, majo tako ubitačno temno sivo, skoraj črno barvo.

OK, malo sarkazma, Dacio hvalijo na vseh koncih in krajih (mislim revije, lastniki jih hvalijo verjetno ker za kaj več nimajo denarja
tongue-1.gif
). Samo za kazat ni ravno. Za kaj takega je Berlingo verjetno še najbolj ''kewl'' oblike, vzameš črnega ali sivega, pa še kakšne felne gor vržeš. Bratranec ima takega (potniško različico seveda) in morem priznat, da kar pošteno zgleda kljub dostavniški obliki.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Vsak nov avto izgleda lepo, urejeno. Mene ne zanima nek iber izgled, ampak mora biti avto lep, čist itd, ne pa zbit, zanemarjen in rijast.
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Aja tak je bilo mišljeno. Sem mislil, da more res zgledat nekak, da gre za imidž podjetja (kake prezentacije na terenu).

Da ni zjahan je po moje samo kak v potniški različici.