Full dobr SMS za NOVO LETO

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.421
403
83
Ljubljana
Ali mi lahko kdo napiše kak res dobr prijazen SMS ki ga naj pošljem družini in prijateljem za novo leto.

Bol humoren in prijazen je bolje bo... pa prosim za čimhitrejše odgovore, leto se izteka... :D

HVALA

...in Srečno v 2009

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Nekaj smo že modrovali TU

Pa zih bo spet omrežje zabasano opolnoči...pol dežujejo SMSi do 4ih zjutraj
grin1.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.421
403
83
Ljubljana
AMl sem pogooglal pa ni nič pametnega....

do sedaj sem našel tole:

.Evo tekst vseh SMsjev, ki sem jih dobil za Novo leto.

Sanjsko
Radostno
Edinstveno
Carobno
Nepozabno
Obilno

Noro
Odlicno
Veselo
Otrosko

Ljubeznivo
Eroticno
Toplo
Odbito
2.007
--------------------
Naj bo leto 2007 polno norih in prikupnih presenecenj, smeha, srece, zabave in zdravja!
--------------------
Naj bo 2007 napolnjeno z lepim. Srece, zdravja, ljubezni, uspehov in medsebojnega razumevanja
--------------------
Veliko srece, zdravja, veselja in osebnega zadovoljstva v novem letu.
--------------------
Novo leto je tu in vsi smo polni želja, načrtov, pričakovanj... Želim vam veliko zdravja, sreče, radosti, veselja, uspehov... predvsem pa neizmerne ljubezni in topline.
--------------------
Novo leto, s kljuke sneto, polno smeha, z malo greha, zvezdni prah, vilinski dah, premesaj vse, 2007 je!
--------------------
Naj, veselo, uspešno, vse ... 2007!
--------------------
Naj vam novo leto prinese sreco v majhnih receh: v toplih dlaneh, v iskrenih oceh, v trenutkih, ki jih poklonimo drugim... Srecno 2007!
--------------------
Srecno uspesno in debelo
--------------------
..... Novo .... 2007 naj .. Veselo .... Sexi .... :-D

>>> Novo leto, s kljuke sneto, polno smeha, z malo greha, zvezdni prah, vilinski dah, premešaj vse, 2009 je!
>>> V novem letu bodi drzen/a a ne predrzen/a in nežen/a, a ne nadležen/a! Srečno!
>>> Naj vam novo leto prinese srečo v majhnih rečeh: v toplih dlaneh, v iskrenih očeh, v trenutkih, ki jih poklonimo drugim… Srečno 2009!
>>> Naj bo leto 2009 polno norih in prikupnih presenečenj, smeha, sreče, zabave in zdravja!
>>> Z letom ki prihaja ravnaj kot s čokolado:
odvij, ugrizni in uživaj…naj bo sladko in srečno 2009!
>>> Želim ti: 12 mesecev brez bolezni! 53 tednov sreče! 365 dni brez skrbi! 8760 ur ljubezni! 52560 minut lepih trenutkov! In 31536000 sekund NOREGA SEKSA!
>>> Toplo ognjišče in smeh v očeh,
iskreno želimo vam v toplih dneh,
da zdravja in srečnih trenutkov nešteto,
v obilo nasulo bi vam novo leto.
>>> To je sedem riti severnih jelenov dedka mraza. Pripravljajo se na kakanje. Hitro jih pošlji naprej, da ti ne bodo posrali celo leto 2009! SREČNO
>>> V nebo poglej in zase zvezdice preštej. Zate naj 2009 zvezdic zažari in v tvoj dom naj mir, ljubezen ter srečo naseli!
>>> Naj ti zadnja decembrska noč odnese vse, kar želiš pozabiti, naj ti prvo januarsko jutro prinese srečo in ljubezen, ki te bosta vodili skozi življenje!
>>> Srečno, zdravo in veselo
novo leto ti želimo.
Resno, ustvarjalno delo
naj poveča ti žepnino!
>>> Leto se končuje, sreča srečo kuje, prejmi jo tudi ti naj te spremlja leto dni.
Za sekundo naj ustavi se življenja tok, naj takrat bo polno toplih stiskov rok!
>>> Če v starem se letu je kaj zataknilo,
ti novo bo leto vse vozle rešilo.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Mam raje engga kratkega pa iz srca kot pa copy/paste pa pošlji vsem v imeniku... Še boljš pa da mi kr v oči vošč če že glih mora.
zmaga.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Posnemi kratek filmček kjer jim voščiš in pošlji kot MMS

ali pa samo zvočni posnetek..pa kaki kozarci naj zraven trkajo
grin1.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.421
403
83
Ljubljana
V letu 2009 ti želim veliko osebne sreče, zdravja, veselja in ljubezni od ljudi ki jih imaš najraje!
Podpis : jast

pa sem dal pa funkcijo *def 8# da ga bodo dobil ravnio pred polnočjo
smile-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.557
1.157
113
Jest sem pa zvečer ugasnil telefon, zjutraj pred šesto, ko sem vstal za službo so pa vsi dobili vrnjene čestitke...
evil.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
A ni tako, da lahko določiš "vztrajanje" sporočila? Vsaj včasih je bila na telefonih privzeta vrednost "maximum", kar je verjetno več kot 12 ur. Ročno pa si lahko nastavil (vsaj) do 3 dni, če ne celo do 7.

Dale

Fizikalc
21. jul 2007
831
42
28
Maksimalna vrednost veljavnost SMS sporočila je bila in je 72 ur oz. 3 dni (Mobitel).

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Srečno in zdravo novo leto 2009 in 2010 (jebiga recesija dela svoje)

Ta je absolutni zmagovalec :D

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja, tale je bil letos res kr dost popularn. No sam novega pa nobedn ni nč odkril, jst sm same zlajnane dobivala, odpisovala pa letos nisem, ker sem bila na Hrvaškem.