ftp volja?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.827
6.785
113
pri taščici
Na ftp volja smo kot društvo imeli nekaj dokumentov do katerih je imelo več ljudi dostop preko gesel.
Od danes naprej ne moremo več dostopat do tega.
Kaj se je zgodilo, kater ftp priporočate za vnaprej....(seveda brezplačen, obseg dokumentov ni obsežen, nekaj MB)

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ah sranje... meni še en HP laufa od tam.

A to je samo trenutno ali so zaprli štacuno?

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
enako jaz sem že vse dol pobral dokumenti so še ampak se ne odprejo in tudi spletne na ftp.volja.net mi ne delajo več

a ve kdo za kak brezplačen server

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Meni nič več ne dela... FTP se zlogira, ampak je vse prazno. Krneki.

kora

Pripravnik
6. avg 2007
58
0
6
Tudi maili jih nekaj jeb*jo, mailbox je prazen ... Nikjer ni zaslediti informacije, da bi kakšno storitev ukinili ali spremenili v plačljivo ...

l.p.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Citat:
Pozdravljeni!

Obveščamo vas, da je prišlo do tehničnih težav na poštnem strežniku (ter določenih FTP strežnikih).

Za odpravo napake je bila potrebna nadgradnja strežnika. Posledica tega, so navidezno prazni poštni predali (FTP prostor), kajti potrebno je pravilno skonfigurirati spremembo strežnikov. Sama obnova vseh podatkov že poteka in upamo, da bo le ta opravljena v najkrajšem možnem času. Ko bo obnova dokončana, bodo povrnjeni vsi podatki oziroma elektronska sporočila, ki so bila v poštnem predalu (FTP prostoru).

Za nastalo nevšečnost se Vam opravičujemo.

Ker bo vaše zadovoljstvo tudi v prihodnje naš edini cilj, nas lahko v primeru dodatnih vprašanj pokličete na brezplačno telefonsko številko 080/ 600-600 ali nam pošljite elektronsko pošto na info@tustelekom.si . Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v tednu!

Luka Žerjav

Očitno samo začasno...
cheer.gif