Fsral sn voznikov sedež

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pred nekaj dnevi sem šel domov s kopanja in zmotno misleč, da so se mi kopalke že dovolj posušile, usral voznikov sedež. Zdaj je en tak ornk grd flek.

Ker so mati izjemno pazljivi na mojo nerodnost, bi se rad izognil prekomernemu pizdenju tako, da bi sedež očistil.

Kaj pravite, sirkova krtača in nad sedež?? Konec koncev je samo voda (+ kemikalije&fekalije, ki se nahajajo v reki Krki).
smile-1.gif

hvala in lp

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
poskusi prvo samo z vodo....če ne bo šlo mogoče kakšen vanish za preproge/tapicerije ipd.

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Tole bi šlo ...

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Konec koncev je samo voda (+ kemikalije&fekalije, ki se nahajajo v reki Krki).
smile-1.gif

Tole pa je misija nemogoče ...

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Konec koncev je samo voda (+ kemikalije&fekalije, ki se nahajajo v Klošarju).
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Prosim reči, da ne nosiš kopalk ko se greš kopat. Sej si mislil bermudke ne?

Kdo pa še nosi bermudke, da potem zajame pol morja, ko pride iz morja
smile-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Zdaj pa ne razumem... A bi moralo pisat Fsral sem se NA voznikov sedež ali kaj drugega ?
evil.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

smile-1.gif
Bermudke so edine kul vidt na tipih. Te oprijete bokserice meni zgledajo kot bi se v spodnjem perilu kopal pa še gejevsko je za povrh.
tongue-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.611
1.138
113
Titograd
Mene zanima kje se ta moda oprijetih kopalk koncetrira? Ker na morju vidim dede samo v bermuidah, stare ateje pa v klasičnih kopalkah.

Mam super bermude, ki se na soncu na meni posušijo v manj kot pol ure. Ni variante da dam kaj drugega na sebe, še manj pa neko pedrsko varianto.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Revež je doma skret zabasal, in je moral it srat v Kolpo. Pozabil je sleči kopalke. Potem je sedel v avto in trdo komponento početja v Kolpi iztisnil skozi blago, kot krompir za pire, iztisnil na zic. Kaj ga zdaj sekirate... to se lahko vsakemu zgodi.
grims-1.gif

NOT!

Nč, klošar - vodo in krtačo v roke in na delo. Če se bo še poznalo, poišči mačji drek in za mess obtoži mačka.

Splash

Fizikalc
1. sep 2007
446
49
28
43
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:

Mam super bermude, ki se na soncu na meni posušijo v manj kot pol ure . Ni variante da dam kaj drugega na sebe, še manj pa neko pedrsko varianto.

Pol ure je pa res dolgo...ravno zato ne nosim več trapastih kopalnih hlač do kolena v katerih zajameš še pol morja ko prihajaš z vode. In potem zalivaš obalo, do brisače.
Boljše so sexi oprijete kopalke, v katerih se ti vidi obris hrenovke in pritegneš poglede žensk ob prihodu iz vode in napraviš punco ljubosumno...priceless je poletje
cool-1.gif

Glede sedeža...voda+vanish in krtača.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

smile-1.gif
Bermudke so edine kul vidt na tipih. Te oprijete bokserice meni zgledajo kot bi se v spodnjem perilu kopal pa še gejevsko je za povrh.
tongue-1.gif

Finta je, da niso oprijete kot kolesarke, ampak normalno udobje, skratka krajše kot tisti crap od bermudk, ki je še nekaterim pokril kolena, tako da je šele potem smeh, ko ostane štrajh od sonca.

Zadeva je enaka kot pri skejt modi, ki je hitro izginila, saj je nefunkcionalna (šlic na kolenih, ko je bilo treba zalufat, si se sam ujel v hlače)

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pred nekaj dnevi sem šel domov s kopanja in zmotno misleč, da so se mi kopalke že dovolj posušile, usral voznikov sedež. Zdaj je en tak ornk grd flek.

Ker so mati izjemno pazljivi na mojo nerodnost, bi se rad izognil prekomernemu pizdenju tako, da bi sedež očistil.

Kaj pravite, sirkova krtača in nad sedež?? Konec koncev je samo voda (+ kemikalije&fekalije, ki se nahajajo v reki Krki).
smile-1.gif

hvala in lp

ce so kopalke bile samo mokre in ne vsrane potem samo se preostali del sedeza z mokro krpo operi pa bo sedez spet cist.
Fora je v tem, da nisi sedez vsral, ampak je bil sedez vsran, tam kjer pa si zulo pa je sedaj cist, ampak izgleda kot flek

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Nabavi Sonax-ov sprej za čiščenje tekstilnih oblog v avtu, preberi navodila na njem in navali. 1 zic spucaš v 5 minutah.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
itak. kakšna pena za čiščenje preprog.

sam ni pa povedal, a so usnjeni, al navadni?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.611
1.138
113
Titograd
Kaj pa vem, imel sem kopalke ki so se sušile še bolj dolgo, tako da so te vredu. Hrenovka pa v vodi skupaj skoči, koliko pa je odvisno od temperature vode
smile-1.gif

Ok, dosti off
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jaz bi pa vprašala kere firme so te moške kopalke ki se vam tok hitr posušijo???

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Jaz bi pa vprašala kere firme so te moške kopalke ki se vam tok hitr posušijo???

Gaastra, Adidas, mam pa ene lakost, ki so zelo kratke, so pa suhe v manj ko 10min če si na soncu.

Sicer pa poleti mokre bermudke ne motijo, vsaj mene ne, kok pa greš v avto, pa 2x brisačo preložiš, pa tut gre.