FREE2GO in Tušmobil Y100

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Saj pravilno predvidevam, da je telefon brandan za Tusmobil in s tem zaklenjen nanj?

Ups, napacen podforum
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

Matjaz2

Pripravnik
18. sep 2008
210
0
16
Jaz ga uporabljam dobra 2 tedna in z njim zadovoljen glede na ceno. Slabost je fotoaparat, ki dela take zmazke, ki bi jim težko rekli slika, mogoče še manjša slabost da ima privzeto za pisanje sms da začne pisat vsako besedo z veliko začetnico in je treba to vsakič posebej spreminjat. Če najdeš kakšno rešitev sporoči. Notranjega spomina nima skoraj nič, tako da je micro sd obvezna. Precej ga uporabljam kot diktafon, ima na izbiro dve kvaliteti snemanja, pri poslušanju audio lahko izbiraš med rock, jazz, koncert . . .
Baterija mi zdrži en teden pa ga kar uporabljam.Vstavil sem sim kartico od mobitela, da bi videl če zadeva sploh dela in ugotovil da je za moje potrebe čisto v redu in ga kar uporabljam. Imam še Samsung gt2121, ki ima to zanimivo lastnost, da lahko poslušaš radio brez slušalk na zvočnik, zadnji kovinski pokrov je antena.

Matjaz2

Pripravnik
18. sep 2008
210
0
16
Verjetno ne bo pisala smsov, drugače bi lahko bile majhne črke problem za slabše oči.