Francoski cigani okrog BTC

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Prejšnji vikend v avto zlagam kramo pred Bauhausom in v tistih 15 min je najmanj trikrat pripeljal mimo starejši BMW s francoskimi tablicami in dvema cigančkoma. Kup želeja na glavi, skrbno pristrižene brčice.
Danes grem spet po kramo v Bauhaus in po parkirišču spet kroži isti BMW z istima dvema cigančkoma. Potem pride nek slovenski avto, parkira zraven, se nekaj menijo in spet začneta delat kroge po parkirišču...
Kaj so to zaeni tipi? Meni so zgledali precej sumljivi. Pomoje imajo nekaj za bregom
10.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.861
6.615
113
Jaz bi zapisal tablice in obvestil varnostno službo Bauhausa.

V torek (1. marec) naj bi Bolgarija in Romunija postali članici Schengena (torej, neomejeno gibanje po Evropi), vendar se to zaenkrat ne bo zgodilo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zakaj zganjaš ksenofobijo?

Če je to del njihove kulture se nimaš kaj zmrdovat...

Na koncu boš fasal še prijavo na ustrezne inštitucije.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Jaz bi zapisal tablice in obvestil varnostno službo Bauhausa.

hysterical-1.gif
Dober si-------kaj čmo pa mi dolenjci narediti ko vidimo cigane vsepovsod in nonstop k se fijakajo gore in dole??
Zapisat registracijsko??
hysterical-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.861
6.615
113
Razlika je v tem, da gre za zasebno parkirišče podjetja Bauhaus in ne za javno površino. Če se kupci na njihovem parkirišču ne počutijo varne to vpliva na poslovanje podjetja.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Pred Bauhausom se pogosto zadržuje BMW 5 z RO reg. in ponuja razno orodje
rolleyes-1.gif

zadnič je en starejši možakar tulu za njimi da so ga zaj*bal in da mu da še povrh beštek k je obljubu
13.gif

Jst res ne razumem kdo kaj kupi od njih in pričakuje da bo to vredno svojega denarja
sprasujem se.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.861
6.615
113
So mu terenski prodajalci dali račun in odvedli DDV?

Če niso, potem to ni primer za varnostnike in policijo temveč za inšpektorje DURS.
grin1.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Najbrž res prodajajo kakšno orodje.
Tisti BMW tudi ni bila kakšna tipična ciganska kanta z več rjavine kot pločevine. Bila je zgledno očiščena 5ka, stara kaih 10 let...

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
mora biti kar donosno, da lahko tankajo taka vozila in še zaslužijo zraven.

lp

Mene pa bolj kot to koliko zaslužijo od "prodaje na terenu" zanima koliko zaslužijo od "drugih dejavnosti".

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Kaj v ljubljani po novem delajo, če so žrtev fizičnega napada ciganov? Kot mi je rekel bratranec, ki je tam policist - bežigrad, da če je en ljubljančan, naš državljan, napaden od cigana, pokliče policijo pa pove, da ga je en napadel - ne reče da cigan .. tako policija takoj pride tja ... če baje omeniš cigana, pa se vleče, ker noben policist noče imeti opravka z njimi ... ker jim baje pol v avtu grozijo, da si jih bodo zapomnili ipd ...

Tako je enkrat en ciganček sredi belega dne ob blokih hotel vlomiti v njegov avto, ker se mu je vklopil alarm je hitro dol pribežal, pa ga po nekaj metrih vlovil, potem pa ga tako baje nažjavil ... tam pa mu policisti niso nič naredili, ker je cigo rekel, da se nima kako preživeti .... Ta naša smotana država ...

V ZDA je zakon tak ... če človek ni zmožen sam se finančno preživljati in naredi kak zločin, z njim ravnajo popolnoma isto kot z ostalimi smrtniki ... Tam ni privilegij ...

Če kdo kaj spremlja Investigation Discovery vidi marsikaj ... Človek je lahko "potrjeno" da je umsko prizadet, pa naredi umor, ga vseeno spoznajo za krivega in ga vržejo v celico na doživljensko ali smrtno kazen ... če prinas naredi kakšen umor tak človek, bo vsega oproščen .. samo premeščen bo v norišnico, dokler k sebi ne pride ...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.698
113
Daj povej kdo je ta prestrašen bežigrajčan no.... Če ga je strah vsakič ko mu cigo v avtu reče da se ga bo zapomnil pol naj gre v dom za upokojence delat. Pa tista o vlomu v avto je tud buča. Poskus vloma v avto je poskus velike tatvine in se preganja po uradni dolžnosti. Policija nikogar ne sprašuje ali se lahko preživlja ali ne, sploh pa ne na kraju. Mal preveč ID gledaš

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Danes sem jih videl v kavarni Playa. Se mi ne zdijo ravno reveži, vsaj glede na oblačila in urejenost... Bolj delujejo mafiozoti, kot kakšni berači ipd...

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Cigani so pač zaščiteni bolje kot kočevski medved. Normalno seveda ni-kriva je pa država, ki dopušča da cigani za kazniva dejanja NE ODGOVARJAJO
Le zakaj bi polcaj potem svojo glavo nosil naprodaj za prazen nič?!

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
To so neki bolgari oz. Romuni. Moški so vsi enako oblečeni, ala reklc, hlače na peglo in obvezno brki-. Ženske so pa oblečene, tudi vse enako, dolga kikla, ruta, ala starinska noša. So pa vedno v BTC-ju in Citiypaeku. Vedno sm se spraševau zakaj? Kaj počnejo? Se pa vozijo v omenjenima avtomobilima.