FOV - forum, kje ga najti?

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Živjo,

iščem forum od FOV.. pa ga nikjer ne najdem.. ma kaj stalno menjajo lokacijo tega foruma al kako?

Če mi pa lahko kdo priskrbi vse za Kerna - Metode in tehnike projektnega dela - potem bom pa extra vesel!
smile-1.gif

hvala

Lp.

Donnie_Quality

Zelenc'
29. mar 2008
2
0
1
38
Kranj
Menjajo lokacijo? Jst mislm, da ni več v uporabi..kolikor vem naj bi oseba, ki je urejala forum že lansko leto diplomirala..
Samo mi pa ni jasno to.. Odprem forum, ves prenovljen in lep, super! Probam čez nekaj dni in
shocked-1.gif

ps: glede kerna pa nemorm pomagat, upam da dobiš iskano =)

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
KSZ

Malo oboujam tole temo. Nujno bi rabil kakšne zapiske predavanj in primer seminarske naloge pri predmetu Metode in tehnike planiranja. Na netu nisem našel nič kaj konkretnega in resnično rabim pomoč.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Ne rabiš zapiskov, ker jih praktično ni. Obstaja samo pdf skripta,ki ti jo prinese na CDju na predavanja (to pišem za izredne). Jo pa imam nekje doma in ti jo načeloma lahko pošljem- vendar nisem prepričan o velikosti pdf datoteke (oz. datotek - se mi zdi, da je razbito na poglavja).

lp

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Hvala!
Ja sej, matematiko naredim, poslovno računovodstvo pri Novaku pa ruknem. Drugič!
rolleyes-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Ma v ta test je dal same cake.....v treh nalogah sem se zaplezal z neznankami
bonk.gif

Se bi pa priporočal za Novakovo če ma kdo vprašanja (in odgovore) za izpit?

Hvala

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Infernus priden!
grin1.gif

KameleON, tud meni ni bil čist nč všeč tale izpit. Čist drug kot prejšnji. Sicer sem pa tud mal zanemaril učenje računovodstva, ker sem mato pač mogu narest!
smile-1.gif

Drugače pa jaz mam neke izpite. Napiši mi mail, pa ti pošljem. Če pa ima še kdo drug kaj odposlovnega računovodstva, se pa priporočam.
smile-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Torej, poslovno računovodstvo sem končno spacal! Če rabi kdo knjigi Controlling in Praktikum jih zdilam za 30 eur. Sta pa novi. Dodam še neke zapiske, kjer je dosti rešenih nalog.

Me pa zanima, če ma kdo kaj pametnega za statistiko in Sistemsko analizo. Kako je s seminarsko pri SA? Lahko malo predelam kako kolegovo, a bo Leskovar takoj kaj posumil?
grin1.gif

lp