Fotografiranje za playboy

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Kolegica, ki dobro zgleda bi se rada šla slikat za playboy pa je dobila pogodbo, kjer je zelo nizek znesek na sesion a ve kdo kolko je po novem normativ za honorar.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Katera pa to?
grin1.gif

Za honorarje sem pa tudi jaz slišal, da so nizki..., razen če si "bolj znan".

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
honorarji res niso bajni.

je pa res, da je z "amaterkami" kar tvegano, ker se kaj hitro lahko zgodi, da hudo dobra maca na fotografiranju enostavno zmrzne. zato so po novem uvedli testni fotoshoot, ker vidijo, kako bi se gospodična mična dejansko znašla pred kamero.

je pa res - bolj si znan, bolj se debeli tvoja denarnica na ta način ...
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Te pa naj se poda v manekenske vode, če res tak dobro zgleda-tam je verjetno večji zaslužek pa še svojo čast bo obdržala
tongue-1.gif

ni vsaka, ki se fotka za playboy, dobra tudi za manekenske vode. In obratno. Čeprav slo izdaja...ne vem no...meni ni baš neka huda edicija to.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ker verjetno od tega ne bo imela druge koristi kot €, ne vidim razloga, da bi se slikala, če se ji zdi premalo. Naj postavi svojo ceno ali pa je problem v tem, da denar nujno potrebuje?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Če se prav spomnim je za "anonimno bejbo" to v ligi okrog 600-800€. Je tako?

Kera revščina, tolk bi še jaz dal kakšni ki mi je všeč, za mojo privat zbirko. Pa ne bi vesoljna Slovenija videla njene gole riti.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ja folku se kar zmeša, ko se je treba razgalit pred fotoaparatom, pričakujejo kar milijone. Po drugi strani bi se ti pa isti za seks prodali za par pirov ali pa gratis večerjo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Ko bo enkrat v Playboyu bo znana, pa ji bo potem cena za kak drug biznis narasla, lahko se celo loti pevske kariere lol.