Fotografija s položnico

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
je prišla v modri kuverti včeraj. V naselju 68 km/h. 250€ in 3 pike. Prilagam fotko, kjer se vidi samo rit mojega avtomobila. Mi lahko dokažejo, da sem bil jaz? Je pritožba smiselna ali naj takoj plačam?

Bottom line - posneli so me od zadaj ob 8:10, ko sem se peljal na šiht. In to tam, kjer že vidiš tablo za konec naselja. Levo je le gasilski dom, desno polje in trava. Če tam ne začneš pospeševati riskiraš kakšnega uberdinamika v rit. Pišuka, da ne štekam tega nepotrebnega nabiranja denarja v primerih, ko se ničesar ne ogroža. Porkamadona.
692045-prekrsek.jpg

Priponke

• 692045-prekrsek.jpg
    692045-prekrsek.jpg
    110,3 KB · Ogledi: 155

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Po moje še vedno lahko probaš s taktiko, da avto prodajaš in da si ga dal na testno vožnjo nekomu. Lahko probaš s tem da rečeš samo, da nisi vozil ti. S temap vedno riskiraš polno kazen in dodatek sodišča. To je popolnoma tvoja odločitev kaj boš naredil, jaz ti svetujem, da se pritožiš ampak na koncu ne bom plačal kazni jaz, zato je moje svetogane lažje.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Zanima me ali moram jaz dokazati, da nisem vozil ali morajo oni dokazati, da sem jaz vozil? Ker na obvestilu mi piše "zaradi suma storitve prekrška po"...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Logika pravi da morš ti dokazovat, drugače ker je avto na te, bodo tebe terjali. boli njih k.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Se pravi jim lahko dam izpisek iz službenega registratorja, da sem bil takrat že v službi, al kako? Ali se lahko "vsedejo" na premičnino? Saj, če bi bil jaz na drugi strani, me tudi ne bi preveč zanimalo kdo je bil. Naj pa lastnik plača in sam ugotavlja.
evil.gif
Me bolj iz firbca zanima.

Pa sploh nisem vedel, da ga lahko tudi od zadaj "fašem"!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
nimaš kaj, plačaj čimprej, če lahko polovičko sploh

da nisi ti vozil moraš dokazat, pa povedat kdo je, mislim pa, da če rečeš da je nek random bosanc vozil, vseeno ti plačaš kazen, kot lastnik vozila, edino pik ne pokasiraš

je pa zanimivo, kako se zgražaš nad uno tetko tam v drugi temi, ko je pregledn ovink sekala 30cm čez polno črto, pol dobiš pa kazen za 20 preveč v naselju...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Pa sploh nisem vedel, da ga lahko tudi od zadaj "fašem"!

včasih, ko so imeli še golfe trokjice radarje, si samo od zadaj fasal, zato pa mene nikol niso dobli na tisti radar, ker si se peljal mimo in te je šele potem slikal, beri, več časa za reagirat in zabremzat

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

da nisi ti vozil moraš dokazat, pa povedat kdo je, mislim pa, da če rečeš da je nek random bosanc vozil, vseeno ti plačaš kazen, kot lastnik vozila, edino pik ne pokasiraš

je pa zanimivo, kako se zgražaš nad uno tetko tam v drugi temi, ko je pregledn ovink sekala 30cm čez polno črto, pol dobiš pa kazen za 20 preveč v naselju...

Kot sem povedal, to je posneto malo pred tablo za konec naselja, kjer ni več nobenih hiš. Če pa voziš s polovico avta po drugi strani ceste (vmes je pa še polna črta), pa neposredno ogrožaš več udeležencev v prometu.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Kot sem povedal, to je posneto malo pred tablo za konec naselja, kjer ni več nobenih hiš. Če pa voziš s polovico avta po drugi strani ceste (vmes je pa še polna črta), pa neposredno ogrožaš več udeležencev v prometu.

hja, o tem se da pa debatirat, tvoj prekršek ni nič hudega, ker si ga pač ti naredil

ona pa je v preglednem ovinku zapeljala na nasprotni pas, tam pa je polna črta zato, ker pač prehitevat pa res ne moreš, in je neposredno ogrožala koga?

saj ti si tudi neposredno ogrožal nekoga, ko si peljal 68 na 50, pa čeprav je bilo to 100m pred tablo

pa ne da jaz ne delam teh prekrškov, delam oboje, samo malo čudno mi je, ko si tak svetnik v eni temi, v drugi je pa ok, da pelješ 20 preveč v naselju, ker je pač 100m pred tablo

recimo en primer - na koroškem, ko se pelješ na relaciji SG - Velenje je en kraj Šmartno pri SG - cel kraj je dolg 200 metrov (oz. toliko ga je od ene do druge krajevne table na glavni cesti) in policaji stojijo 200m iz kraja in z laserjem streljajo v kraj, da namerijo folk, pa si praktično v vsakem trenutku 100m pred tablo
grims-1.gif

Imajo pa nemci predpis, ki je različen v različnih zveznih deželah in je povsod nekje od 100-200m od krajevne table prepovedano policajem merit hitrost...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
hja, to je tam v Sp.Hotiču ane? Mislim, da je pred tablo za konec naselja še ena stranska cesta, katera prihaja iz desne strani?

No sem pa tudi že pisal tule na tabli, da ko greš iz smeri LJ je bila prej tabla 70 pa so jo sedaj umaknili in je 50 in je posledično tam nekajkrat tedensko focus (do sedaj še nisem videl kangooja ali cliota).

Če ima žena izpit in veliko ne vozi avta napišita, da je ona vozila in naj ona potem dobi 3pike. Ker če si dosti na cesti se ti znajo pike, kar hitro nabrati in gre izpit pa-pa.

p.s. a samo 68km/h si vozil? Tam ponavadi večina vozi toliko v ovinku in na tem tvojem mestu imajo blizu 90km/h
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Koliko si star? Si kršil zakon? Torej pljuni keš ali pa pojdi k mamici na krilo jokat.
Prekleti čefurji, o pravicah vse vedo, o dolžnostih pa nič.

PS: Da ne boš spet jokcal. Čefurčič si po ravnanju glede na ta post.

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Mislim, da se lahko vzdržim komentarja na ta tvoj bedni post!
bonk.gif
Bo boljš ja.
Ker če imaš keš za Bimerja in potem z njim kršiš zakon, nimaš pa keša za kazni, potem veš kaj si.
nahrung002.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik kihko pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Mislim, da se lahko vzdržim komentarja na ta tvoj bedni post!
bonk.gif
Bo boljš ja.
Ker če imaš keš za Bimerja in potem z njim kršiš zakon, nimaš pa keša za kazni, potem veš kaj si.
nahrung002.gif

1. Kje kršim zakon?
2. Kdo pravi, da nimam denarja za plačilo kazni?
Torej, če pride do tebe policaj ko parkiraš in ti reče, gopod nekdo je rekel, da ste ga pretepli in vas je ovadil boš ti mirno sprejel in plačal odškodnino ker si ti dober po duši?
bonk.gif

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Preberi si še enkrat post od jokavčka in potem tipkaj naprej. Namreč jokavček ve, da je bil to on in sedaj išče le obvoze.
In če nekaj zajebeš, pač prevzameš posledice. Če ti pa hoče policist uturit kazen nepravično, se pa strinjam 100%, da izkoristiš vse možne akcije, da to preprečiš, pa še njemu kakšen zaznamek v spis stisneš.
zmaga.gif

Glede tebe, si pa še enrkat preberi svoj post, kjer se lepo vidi, da ga podpiraš.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
In zakaj si ne bi iskal obvoze? Zakaj bi obvozi veljali samo za nekatere, za nekatere pa ne? Tu v SG je polno podjetnikov, ki se jih policisti ne upajo ustavit, čeprav so 3x na teden pod močnim vplivom alkohola, ko pa ustavijo nekoga, ki pač ni neka poznana oseba v SG pa mu napiše kazen, ker v prvi pomoči ni enega povoja?
bonk.gif

A veš to me moti ne kaj drugega!
2 primer. Bratranec od očeta je policaj (kriminalist) in on meni pokaže svojo sliko, ko je pripeljal na radar omejitev 70 on pa s svojim avtom, na dan ko je imel dopust 98, brez položnice! To je pa dobro in predvsem pravično!

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Ker je Hitler ubil 3 MIO Židov je čisto ok, da jih še jaz, a ne?
grims-1.gif

Če razumeš ok, če ne pa tudi...
nahrung002.gif

Če bi imel prvo pomoč celo, mu ne bi napisal kazni, a je tako?
grims-1.gif
Jaz imam lepo vse pošlihtano in ko me policist ustavi se normalno z njim pomenim. Če zajebem pokasiram in plačam, sicer pa mu mirno povem svoje. Do sedaj še nisem fasal kazni, katere si ne bi zaslužil. In vse, katere sem si zaslužil, so bile tudi skeširane v roku.
Skoraj ni boljšega občutka, kot ko imaš vse poštimano in vidiš, da te hoče plavček (ja, takrat ni policist, temveč plavček) nekaj jebat v glavo, ti se mu pa lepo le smejiš in mirno odgovarjaš. In potem, ko ti reče še za obvezno opremo, lepo namerno iščeš, ker ne veš kje je, tako da dosežeš dva učinka.
1.) Misli, da te bo zakasiral in ko mu potegneš ven potrebne stvari kar vidiš, kako mu tisti napihnjen izraz izpuhti.
evil.gif

2.) Pobereš mu dragocen čas, ko bi lahko še koga, kateri ni tako pripravljen, jebal v glavo.

Aja, samo tebi ne pride na misel, da bi komu olajšal kaj, a ne? Temveč ti gre le v nos, kako nekateri pridejo čez brez kazni, nekateri pa morajo plačevati. Welcome to [censored] Slovenia.
cool-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik kihko pravi:
Aja, samo tebi ne pride na misel, da bi komu olajšal kaj, a ne? Temveč ti gre le v nos, kako nekateri pridejo čez brez kazni, nekateri pa morajo plačevati. Welcome to [censored] Slovenia.
cool-1.gif

Postavljanje radarjev na izvozih iz naselij na travnikih in smatranje je debilizem prve vrste, ki je dovoljen samo v Sloveniji.