Foto Potrč - WTF?

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.980
40
48
V trobilu mestne občine Lublana sem prebral, da Foto Potrč zapira vrata konec meseca. Menda je najemnina ratala previsoka zaradi novega starega lastnika. Ve kdo kaj več iz ozadja? Ni mi jasno, kako ne morejo najti drugega prostora, če ga še drugi, precej bolj "levi" fotografi lahko. Razen če gre za prefinjeno taktiko z nabiranjem točk in izboljševanjem pogajalskih izhodišč.

(Za "nepoučene": kdor se je enkrat šel slikat tja, se ne bi šel več drugam
smile-1.gif
)

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:
Za "nepoučene": kdor se je enkrat šel slikat tja, se ne bi šel več drugam

Potrjujem tole 100%

In škoda, če bo mojstrica zaprla. Upam, da se uspe preselit kam drugam. Al pa pohitim, porkaflika, osebna mi je že potekla.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Kolikor vem so se mnogo let dr*al, da bi v denacionalizacijskem postopku dobili nazaj te prostore, kar jim ni uspelo.
Šefica je nekako izgubila motivacijo, da bi se še naprej ukvarjala s tem poslom. Drug prostor bi si lahko našli, vendar to potem ne bi bilo več isto.
Upam, da si premislijo, ker se tudi sam strinjam s tem, da "enkrat Potrč, nikoli več kdo drug".

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.980
40
48
Zakaj da "ne bi bilo vec isto"? Verjetno bi bilo v stari Ljubljani ali na kaksni Trubarjevi se boljse za obrt takega kova kot pa sedaj, ko je direkt na avtomobilski Slovenski. Cene pa so verjetno res navite, kot vecina nepremicninskih v LJ.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.143
320
83
Baje ravno letos poteče ogromno potnih listov. Itak bodo rabli večje prostore z lahkim dostopom. Dobra reklamna poteza.
Če pa zaprejo ravno letos - zelo neumno.