foto baterija

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.386
381
83
Zdravo!
Kje nabavit nadomestne baterije z oznako CGR-S006E. Je pa za aparat DMC-FZ8(Panasonic).Originali so dragi(cca 40-50 Eurov) .Rabim nadomestne za originalne baterije samo zmogljivejse po moznosti .Rabil bi 2 kosa.
Hvala.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Na eBayu.
Pri temu te pride baterija skupaj z dostavo 11 EUR. Bi se jih pa pomoje dalo dobiti še ceneje, samo čas si moraš vzet in malo poiskat.

man007

Pripravnik
20. dec 2007
359
2
18
nori-na-bicikl.blogspot.com
Živjo.

Tudi jaz sem gledal te nadomestne baterije na eBay-u za desetino cene originala. Pa se vam zdi, da so varen nakup oz. ali so sploh kaj vredne? Potrebujem pa baterijo za Canon SX200.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Jaz sem si preko eBaya iz Hong Konga naročil dve bateriji za EOSa. Skupaj s poštnino sta me prišli 13 EUR, po enem letu še vedno obe delata brez problema. Plačaš preko Paypala, ki ti celo jamči do neke vrednosti, če bi te kdo hotel "nategnit".

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.719
82
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Bodi pozoren tudi na kvaliteto baterij (resnična kapaciteta in trajnost), sam imam namreč precej slabe izkušnje z njimi. Kupil nekajkrat 2x bolj zmogljive kot originalne, dejansko pa so bile še slabše kot originalne. Prepričale so me edino baterije firme Hahnel, ki sicer niso najcenejše, imajo pa performanse vsaj enake (če ne boljše) kot originali.

Tvojega Panasonica sicer ne poznam, imajo pa novejši v baterijah čip in neoriginalne baterije v njih ne delajo.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.386
381
83
Nimam paypala.Se bo treba drugac znajt. Se Hahnel baterije dobijo kje pri nas?

Nazadnje urejeno:

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Iz kitajske imam jaz do sedaj 3 baterije za dsc t2(rezerve). Vse delajo Je pa res da je ena od tega "1050mAh" vendar mi drži isto kot 650.

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.658
5.845
113
Citat:
Uporabnik man007 pravi:
Živjo.

Tudi jaz sem gledal te nadomestne baterije na eBay-u za desetino cene originala. Pa se vam zdi, da so varen nakup oz. ali so sploh kaj vredne? Potrebujem pa baterijo za Canon SX200.

Jaz sem kupil za mojo SX200 od enga iz primorske preko bolhe. Ceno je imel 7eur po komadu. Pa sem rekel da je to tako hudo poceni da bom kar dve kupil, saj če so še tako zanič morata pa obe skupaj delat toliko fotk kot ena originalna. No po uporabi sem bil presenečen, da ta ponaredka posamično delata skoraj tako dobro kot original.
cheer.gif

Tako da zdaj fotkam/polnim/izmenjujem samo ta dva ponaredka, original pa šparam za čase ko bosta ponaredka odpovedala.
smile-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.658
5.845
113
Ne kupil sem tako: klikenzi .
Ima pa logotip podjetja tako "češko" nalepljeno, da imam občutek da vse te baterije dela en proizvajalec pod drugačnimi imeni. V glavnem sigurno so vredne tega denarja, v primerjavi z originalno ki pride 45eur.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Dostikrat se vprašam kje ostaja ta blazni dobiček med origanalom in ponaredkom.
Rajš dve za 7 eur kot eno za 45.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Registracija (http://www.paypal.com) in uporaba sta zastonj (isto je na eBayu), je pa predpogoj, da imaš kreditno kartico. Če je nimaš, je pa že malo bolj kompliciran postopek.
grin1.gif

ko se enkrat potrudiš in si urediš, skor več ne gledaš slovenskih trgovin
grin1.gif

tut jst sem bil lesen in si nisem hotu zrihtat, zdej ko mam se tolčem zakaj že prej nisem imel
wink-1.gif

sorry za off

Podobne teme