Forum - vprasanje

Brooklyn

Zelenc'
30. jul 2008
26
0
1
Slovenija
Zanima me, ce bi bilo vse okej, ce se naredi forum neke privatne sole (v tem primeru GEA College recimo) ker foruma se ni (sem gledala po netu... ce pa ga kdo vseeno najde naj prosim paste-a link do tja).

Mogoce je vprasanje neumno ampak res me zanima, ali je mozno da te kontaktirajo kaksne glavne zivine te sole in se zacnejo usajat kaj s tem forumom in kdo je dovolil to odpret pa take.
Zakaj to sprasujem, ker se je to pripetilo kolegu ki je odprl forum za EPF v Mb, pa so ga menda izvohali in zatezili, da forum ni uraden in da ga mora zbrisat.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zakaj pa ne bi smel naresti foruma kjer bi se zbirali zapiski in podobne stvari? A foruma gea nima FM v kopru ga ima ko se prijaviš v študentski informacijski sistem imaš potem kot uraden študent faksa tut forum ki pa zunanjim uporabnikom ni viden!

Brooklyn

Zelenc'
30. jul 2008
26
0
1
Slovenija
Ja to je res ampak ... A ne bi blo nekako bolj koristno ce se naredi forum ki bi bil viden VSEM, med drugim recimo tudi takim ki se odlocajo za vpis tja, pa da kaj vprasajo tam (ne pa da se recimo odpirajo potem teme o GC povsod po netu, vsi pa vecinoma pisejo samo iz izrocila "rekel-kazal" ker je od sosedovega brata punca, ki ima sestricno ki tja hodi ipd.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
zakaj bi bil pa to problem? Sej je ustanavljanje forumov svobodno, itak pa v takem primeru (če ga naredi posameznik) ne gre za uraden forum faksa in se ta glavni nimajo kej usajat. Ljubljanska pravna fak. ima neuraden forum, ki so ga naredil najprej čist zase eni, med katerimi so bli tut pravniki, pa je zdaj precej bolj obiskan kot uraden forum od pravne...

Brooklyn

Zelenc'
30. jul 2008
26
0
1
Slovenija
No saj, to me je zanimalo ker pac... raje vprasam prej. Hvala za odgovore
wink-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Lahko pa v naslov napišeš "Neuraden GEA College", pa bo volk sit in koza cela
grin1.gif

Sicer pa ti toplo priporočam, da si naredite še privaten forum za vašo smer, ki bo dostopen samo izbranim (nam se je to zelo obrestovalo). Ker tako si boste lahko izmenjevali tudi kakšne takšne stvari, ki niso ravno za v javnost (beri: za profesorje in asistente
grin1.gif
).

Brooklyn

Zelenc'
30. jul 2008
26
0
1
Slovenija
Forum je ze skoraj narejen... Zdej me pa zanima, kje se nastavi da ne morejo GOSTJE ki nakljucno najdejo forum pisat na forum, ampak da se morajo prej prijaviti? Al je to ze a priori narejeno tako?
Mam pa odprto na mojforum.si

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Verjetno je že v štartu tako narejeno, da neprijavljeni ne morejo pisati. Sicer pa preveri, pa boš videl
wink-1.gif