Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Ferrari še cufat ni začel. Super ste končali, po tako uspešni dirki kaj proslavljate? Neverjetno dvanajsto in sedemnajsto mesto, ni to kar tako. Vrhunsko! Zdej pa ta zagon obdržite do naslednje sezone!
Ferrari še cufat ni začel. Super ste končali, po tako uspešni dirki kaj proslavljate? Neverjetno dvanajsto in sedemnajsto mesto, ni to kar tako. Vrhunsko! Zdej pa ta zagon obdržite do naslednje sezone!
Zanimivo je to, da je Ferarri kljub temu, da še ni začel cufat, zaostal za ekipo, ki noro cufa, samo za eno točko... pa sm mislu, da smo mi slabi... kaj si morajo misliti šele pri McLarnu...
Zanimivo je to, da je Ferarri kljub temu, da še ni začel cufat, zaostal za ekipo, ki noro cufa, samo za eno točko... pa sm mislu, da smo mi slabi... kaj si morajo misliti šele pri McLarnu...
Hvala kur**, da je konec sezone. Drugo sezono pride super voznik, Massa bo tudi željan dokazovanja, samo me vseeno malo skrbi, da avto ne bo tak, kot bi moral biti... Upam, da me demantirajo...
jaz se tudi bojim kak bodo skup spacali formulo :S
pomoje bodo imele nekatere ekipe velike probleme z ogrevanjem gum in in vodljivostjo ( poln - prazen rezervoar )
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.