Je kar nekaj brezplačnih programov, ki to omogočajo. Na spletu poišči datoteko Guiformat_X86_X64.zip. Meni že leta dobro služi in v FAT32 lahko formatiram tudi 128GB in večje USB diske.To razumem, omejitve me ne tangirajo. Bi vseeno potreboval 64GB USB disk v FAT32.
Hvala, enostavno perfektno deluje.Je kar nekaj brezplačnih programov, ki to omogočajo. Na spletu poišči datoteko Guiformat_X86_X64.zip. Meni že leta dobro služi in v FAT32 lahko formatiram tudi 128GB in večje USB diske.
Nekatere (zlasti starejše) naprave resnično ne "sprejmejo" spominskih kartic, večjih od 32GB, tudi če so le te formatirane na FAT32.Je mogoče to razlog - FAT32 - da nekatere naprave NE sprejmejo kartice več kot 32GB?
Kako je to mogoče..... če je fat32 omejen z standardomJe kar nekaj brezplačnih programov, ki to omogočajo. Na spletu poišči datoteko Guiformat_X86_X64.zip. Meni že leta dobro služi in v FAT32 lahko formatiram tudi 128GB in večje USB diske.
Fat32 ima omejitev 2TB(16TB s 4KB sektorji)Kako je to mogoče..... če je fat32 omejen z standardom