Forex - nateg ali ne

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113

http://www.finance.si/224445/Finanzas_Forex_celotna_zgodba

Tu vidite zelo star članek o Foreksu. Kakšni so sedaj najnovejši podatki o Foreksu.

Včeraj je bil pri meni en od Foreksa in zatrdil, da imajo v Sloveniji sedež. Revež ni vedel, da imam dostop do www.ajpes.si kjer sem odtipkal ime firme in ugotovil, da ta firma ne obstoja. Hehe. Potem je rekel, da ni d.o.o. temveč le podružnica, malo kasneje da imajo le internet stran, še kasneje pa, da ...

Sem kaj zamudil?
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ravno včeraj mi je kolega razlagal, da je dal kako leto in pol nazaj notri jurija, danes ima pa gor že cca jurija sedemsto. Če je to res in če so res taki donosi, potem svaka čast.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
od prjatlovga kolega bratranc ma strica ki je dal 4k€ pa ma dons že 7k€. in to po osmih mescih!!!! men se to zdi čist bedno, glede na to, da je od sestričnine tete od njenega sina sodelavc je pa dal v FFX pred tremi leti 3k€ pa ma dons krepko čez 200k€ pa še kr raste. seveda reinvestira, ker je reku, da se mu ne splača vn jemat, ker bo šele čez dve leti začel zidat pa ne rab dnarja takoj. takrat bo pa teh pol miljona glih za eno orng bajto.

lp

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Forex je valutni trg, FFX je pa nateg za neumne ljudi ki jih v sloveniji seveda ne manjka.

Mare2 ce se ti da mi na PM stisni kaj vec podatkov o majstru ki je bil pri tebi. Tnx

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne vem, zakaj je bilo potrebno napisati ta prisiljeno sarkastičen post.
confused-1.gif
Od kdaj se pa šteje za zanesljivo le to, kar sam izkusiš?

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Penko in Čeferin sta znana verjetno tudi zarad tega, ker dobro obvladat svoj posel. Tako sta lahko tudi primerno draga.

Če si velik ukradu, maš tud zadost denarja, da si privoščiš najboljšega odvetnika, I guess...

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
čefe je velik lopovov branil zastonj. s tem si je ustvaril ime za manj odmevne primere.
penko pa od tožilca do odvetnika. 1x proti njim, drugič z njimi.

jazjaz51

Pripravnik
29. feb 2012
336
0
16
med Brnkom in Mengšem
Ko je bil penko še sodnik je bil kar maher (sem pa iz njegovih ust OFF record 1x slišal da je potrebno tega in tega (bil je v priporu) potrebno kaznovat maximalo in to preventivno) sedaj pa jih brani z vsemi sredstvi. Le zakaj se je tako spremenil?

moteco

Pripravnik
12. avg 2010
60
0
6
www.dominatus.si
Ok, verjetn zdej eno butasto vprašanje, ampak ga vseen zastavljam. Kaj pa pravte za tale forex k je napisano podjetje, sedež v Sloveniji ima celo na GZS-ju - te nej bi pa ja vedl, komu dajejo prostore v najem in ne bi smel puščat, da se nategi dogajajo v njihovi stavbi. Če mal bolj brskaš, najdš, da je podjetje registrirano v Estoniji
confused-1.gif
Ponavad pravjo, da je forex nateg, k nikjer ne najdeš sedeža, če pa je, je nekje na Kajmanskih otokih ali podobno

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Podružnica tujega brokerja. Nikakor ni nateg v smislu FFX, MAT, Remius ipd. Ampak tukaj moraš trgovat sam, ni obljubljenih 20% na mesec ipd. Večina itak spuši.