Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na bmw forumu sem bral da imajo neko zadevo, ki se priklopi na comp in potem prek BT nastavljajo vse zivo....tudi na 10 let starih avtih se da marsikaj nastavit.
Tudi jaz iščem koga za podobno reč - rad bi vklopil tempomat na Focusu Mk2,5.
Imam sicer pravi kabel (ELM327 modified, s stikalom) in z ELMconfig lahko dostopam do skoraj vseh modulov pod HS-CAN in MS-CAN, težava je pa v tem, da mi ELM327 deluje le s hitrostjo 38400 baudov, kar je premalo za dostop do modula PCM. No, če lahko s tem komu pomagam, me pa kontaktirajte, prav tako se priporočam, če lahko kdo drug meni pomaga...
Za Mondeo/S-max/Galaxy naj bi bila res potrebna nižja hitrost, ampak za PCM modul pri Focusu/C-maxu je potreben višji baudrate. Druge parametre lahko normalno spreminjam - pač v tistih modulih, do katerih imam dostop (npr. HEC in GEM). Hec je v tem, da obstaja neka procedura za spremembo hitrosti (npr. http://www.spanglefish.com/tunnelratelectronics/index.asp?pageid=520030) in pri meni gre po tem postopku vse v redu, samo nastavitev dejansko ostane enaka - 38400. Poizkusil sem z različnimi verzijami ELMconfiga, na treh različnih računalnikih. Vse to bi lahko nakazovalo, da imam pač zanič ELM327.
Po drugi strani, Forscan deluje OK, domnevno celo pri 500000. Čudno...
Jutri se bom probal malo poigrat. Nazadnje, ko sem spremenil par parametrov, mi je uspešno zapisal v rom, potem so se pa vse možne lučke prižgale....hvala bogu sem na začetku shranil default nastavitve
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.