FontrouterLT - signed!!!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Fonte? Saj samo v e:\resources\fonts\ nameces notri 4 *.tff file, resetiras in to je to.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hja, ne pri N95 8GB in parv tako brez FontRouter-ja ne moreš ostrine ter velikosti fontov spreminjat.....

LP!

AljoshaStardust

Zelenc'
14. feb 2008
23
0
1
Jst sm čakal mogoče eno minutko. Sam ko to zadevo naložim na svoj P1, mi ga sicer v control panelu najde, samega programa pa nimam kje odpret...

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
programa ni nikjer za odpret, funkcije nastavljaš preko Fontrouter.ini........LP!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
So res hitri, opolnoči sem jim poslal datoteko za podpisat, čez minuto sem jo že dobil
smile-1.gif
sem namestil, zdaj pa me zanima še kak se to dela s tem? Lahko tukaj, lahko pa tudi na ZS.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
preko fontrouter.ini naštimaj ForceAntiAliased=4; Fixfontmetrics=1 in Fixcharmetrics=1...za spremembo velikosti fontov pa se poigraš z zoomratio=100......

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Torej, v E:/data/fonts prilepiš pisavo (v istem folderu je fontrouter.ini), izklopiš in ponovno vklopiš telefon in je to to? Edino za brisanje mi ni jasno kak gre..... neke fore z cardreaderjem in to, ne gre preko kabla, torej enostavno brisat pisavo ter isto resetirat? Dokler mi nebo jasno kot beli dan ne mislim nič na slepo poizkušat ker nebi rad česa zasral
smile-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ja, kot si zgoraj napisal......brišeš in dodajaš brez problemov....če ti pa slučajno ne dovoli dostopa do fontov (nevem kateri telefon imaš), enostavno prek FontRouter.ini izklopiš funkcijo =
; Enable/Disable main function of FontRouter.
; Default: 1
;
Enable=0 in potem ti fontrouter ne deluje več....tako lahko fonte brišeš oz. dodajaš nove (jaz uporabljam to metodo, ker mass storage je zaseden, če je fontrouter vklopljen)

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Imam N73, pod Enable/Disable main function of FontRouter imam Enable=1 kar verjetno pomeni da Fontrouter dela.

Kaj pa če hočeš imeti default fonte, kaj pa je treba v takem primeru narediti?

EDIT: dela nova pisava, super
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
če hočeš imet default fonte, zbrišeš naložene in zaženeš telefon....

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Qrac enostavno, izklopim fontrouter tak da spremenim main function v 0, pa še vedno ne morem zbrisati pisave ker je element v uporabi. Benti, lahko bi bila vsa stvar malo lažja

EDIT: sem se že znašel nekako tako da gre
smile-1.gif

Še eno vprašanje: Winsi imajo enake fonte oz. enako končnico datotek za fonte, bi se dalo to uporabiti za tulifon? Ima podporo za vse znake ki so v telefonu?

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
jaz jih uporabljam iz winsov.....ko daš v fontrouter main function v 0 moraš potem resetirat telefon, da se ti povrne original pisava...sigurno dela!
aja, pa fontcreator lahko uporabljaš za dodajat določene znake in simbole...

Nazadnje urejeno: