Folija za na šipo

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
308
6
18
Ve kdo za kako neprozorno (črno, srebrno...) folijo, ki bi jo nalepil čez VIN številko na prednji šipi na zunanji strani.
Stvar mora zdržati vlago in veter, po potrebi ba bi jo bilo možno odstraniti s kakim orodjem.
Brisalci ne dosežejo tega področja šipe. Velikost cca. 5 cm x 15 cm. Rabim za to, da nebi vsak videl mojega VIN-a.

Kot drugo: pozna kdo kako prozorno folijo za notranjo stran šipe, ki bi jo bilo enostavno prilepiti in odlepiti.
Velikost cca. 15 cm x 15 cm. Tukaj je dodatna zahteva, da se ne odlepi, če je vlažna šipa.
V mislih imam nekaj takega, kar je podobno zaščitnim folijam čez GSM zaslone, ki se jih da z roko odstraniti.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
hja... imaš tega polno!

folije dobiš v oracalu, cds, mogoče kakšna mavrica,..., v končni fazi ti jo jest lahko pošljem...

prozorno dobiš tud v sign&supply-u... zakaj jo pa rabiš iz notranje strani in zakaj le 15x15? tu to ti lahko pošljem...

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik b_t pravi:
Ve kdo za kako neprozorno (črno, srebrno...) folijo, ki bi jo nalepil čez VIN številko na prednji šipi na zunanji strani.
Stvar mora zdržati vlago in veter, po potrebi ba bi jo bilo možno odstraniti s kakim orodjem.
Brisalci ne dosežejo tega področja šipe. Velikost cca. 5 cm x 15 cm. Rabim za to, da nebi vsak videl mojega VIN-a.

Kot drugo: pozna kdo kako prozorno folijo za notranjo stran šipe, ki bi jo bilo enostavno prilepiti in odlepiti.
Velikost cca. 15 cm x 15 cm. Tukaj je dodatna zahteva, da se ne odlepi, če je vlažna šipa.
V mislih imam nekaj takega, kar je podobno zaščitnim folijam čez GSM zaslone, ki se jih da z roko odstraniti.
Mislim, da se nekdo pripravlja na "mobilne" vinjete...
ne-ne-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
hja... ne!

probej...

ubistvu imaš prav...

sam ne sme odlimat folije na vinjeti! Sam to se vidi! Taka prozorne kot je na gsm verjetno je, sam nic ne drži, jest jo pa tud se nikjer nisem videl, da bi jo prodajali.

Nazadnje urejeno:

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.251
327
83
Samo razmišljam: če bi hotel za vinjeto najbrž ne bi spraševal po črni ali sicer temni foliji, ampak po prozorni... sicer pa hvala za info, jaz rabim eno tako "zrcalno" za wc v bajti, da mi ne bodo notri gledali. Nalepim lahko s kerekoli strani. Torej te trgovine imajo (Mavrica vem da nima), rabim pa cca. 60x80cm, pa tudi ne bi kupoval cele role...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
ja v sign in supply imajo na metre, sam prodajajo le firmam! Je pa en kolega probal to "zatemnitveno" pa je problem še vedno, če so luči notr prižgane, ponoči itak se pa itak vse vidi notr!

jest bi ti predlagal peskano folijo, izgleda pol kot peskano steklo... pa si magar daš kakšen vzorc notr, pa tko, tok da ni čist polna fleha... nekaj svetlobe pa tud še prine notr...