Folija za na okno

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Živjo!

Malo sem bolj kot ne za hec brskal po eBayu (česa pa nimajo
grin1.gif
) pa sem se spomnil na tole folijo za na steklo; pol prosojna, da se skozi eno stran vidi, z druge strani je pa ko ogledalo. Zanima me, če je kdo slučajno tako reč srečal pri nas in kake so cene v primerjavi s tem?

http://www.ebay.co.uk/itm/76cm...#ht_1489wt_1141

Več glav več ve
zmaga.gif

Lp
Peter

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pri ans ti dr glass za..ajde..24 naredi zmontirano.
kvadrat pa d aza par evrov.
danes sem gledal, da bi namestil v garaži na eno okno..in sicer tako, kjer se vidi v svetlejši prostor, torej podnevi ven, ponoči pač notri.

ga pokličem kok bo kvadrat.

a ti kako drugačno iščeš

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v bauhausu imajo tudi nekaj. cene ne vem. je pa že bila debata tukaj gor.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Dans mi pride limat na dve okni. Saj lahko sam narediš, ampak za 1m2 se ne grem zajebavat.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.827
6.789
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik softi pravi:
danes sem gledal, da bi namestil v garaži na eno okno..in sicer tako, kjer se vidi v svetlejši prostor, torej podnevi ven, ponoči pač notri.

a ti kako drugačno iščeš
Ali preko take folije ponoči vidiš v garažo ali ne (ob pogoju da je zunaj tema in notri luč prižgana)?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ni take folije, da se ponoči ne vidi noter. Razen če daš tako, da se tudi ven ne vidi.
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Pol naj samo barvo v spreju vzame pa dobr popipsa šipe pa bo ceneje in hitreje. :D

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pol pa daj uno folijo ala motno steklo, folijo z vzorci (krogci, valovčki, ...)

Baubauhaus ima meter 90 cm široke po cca 4€

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.776
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

a ti kako drugačno iščeš
Ali preko take folije ponoči vidiš v garažo ali ne (ob pogoju da je zunaj tema in notri luč prižgana)?

Odvisno kero luč ima, za novo leto sem imel eno zeleno 10 W pa se ponoči ni nič notr vidlo. No jaz sem tudi komej kej vidu s tisto brljivko ravno toliko, da se nisem zlomu na poti do skreta.

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Temnenje stanovanjskih objektov in poslovnih prostorov:
Omenjene objekte največkrat temnimo s tako imenovano »Zrcalno folijo«. Na zunaj daje folija videz ogledala, medtem ko v notranjem delu objekta ne izgubljamo nepotrebne svetlobe. Folija nam do 30% zmanjša temperaturo v notranjosti objekta, prav tako pa do 99% zadrži UV sončne žarke. Zaupalo nam je že mnogo podjetij, ki želijo zasebnost v svojih pisarnah ali pa se želijo znebiti bleščanja sonca v proizvodnih prostorih.

pa še link do firme: http://www.obrazuspeha.si/v3/index.php

pokliči pa se zmeni

luka51

Guru
16. avg 2007
14.428
5.703
113
Jaz mam ze tri leta folijo iz lidla gor. Nekih 15eur je bla 250 dolga rola. Je pazrcalna.