fm oddajnik ... kvaliteta glasbe preko te zadeve

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
kot na linku ...

http://www.enaa.com/oddelki/conrad/izd_5587_CO372241_Renkforce_FM_oddajnik_z_rezo

testno sem imel v avtu enega podobnega in sem bil razocaran. na dolocenih odsekih ceste je sumelo v radiu, kot da izgubljam signal. + to, da se mi zdi da je frekvencni spekter glasbe mocno omejen.

sem imel smolo in sem imel totalno nekvalitetno sranje ali so vsi ti transmiterji za en drek?

je se kaksna pametna alternativa tem zadevam? cenovno sprejemljiva seveda ...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ce bi rad obdržal original avtoradio, si kupi XCarLink. Stane okol 100€, je pa fenomenalen.....

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
kot na linku ...

http://www.enaa.com/oddelki/conrad/izd_5587_CO372241_Renkforce_FM_oddajnik_z_rezo

testno sem imel v avtu enega podobnega in sem bil razocaran. na dolocenih odsekih ceste je sumelo v radiu, kot da izgubljam signal. + to, da se mi zdi da je frekvencni spekter glasbe mocno omejen.

sem imel smolo in sem imel totalno nekvalitetno sranje ali so vsi ti transmiterji za en drek?

je se kaksna pametna alternativa tem zadevam? cenovno sprejemljiva seveda ...

Ene 3 različne noname kitajske fm transmiterje sem sprobal. Taprvi je bil švoh,zadnja 2 sta spravla skup solidno glasbo.Čisto res!! Je pa šlo prek kvalitetnega avtoradija vseskupaj... Zvok je bil res dober, brez šuma (seveda je ključno, da imaš nastavljeno popolnoma prazno frekvenco).

Tak da, jaz mam res dobre izkušnje, pa čujem še tut vredi
wink-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Jaz imam eno čang-šlang zadevo, kjer lahko nastavljaš 8 frekvenc z drsnikom. Tudi jaz sem precej razočaran nad kvaliteto zvoka, saj je zadeva precej neuporabna.

Najbolj čist zvok pa je seveda - v predorih.
evil.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Hm, kitajci so cenejši
grin1.gif

Dealextreme

Lp

Istega sem preko ebaya kupil za 2,99$ in mi dela odlicno
cheer.gif

Ker sem ob narocilu dvomil v kvaliteto sem narocil se enega MP4 z velikim displayem,... za 6,99$ pa ima precej slabsi zvok - oziroma ga nima vec, ker je crknil
rolleyes-1.gif

Seveda se pri teh zadevah ne sme pricakovati super druper Hi-Fi, blueray,... kvalitete saj se signal prenasa preko radijskega signala torej je tudi kvaliteta zvoka temu primerna
wink-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Če si na mestu pol še nekako gre, za silo. Če se pa voziš po celi državi ti pa kar hitro začne prebijat kaka druga postaja vmes in je treba spet nastavljat.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz sem imel to za ipoda, useless piece of shit...

finta je v tem, da to "dobro" deluje na kratkih relacijah, kjer se mi je.be za glasbo, oz. imam kar radio prižgan, če pa se pelješ iz kopra v maribor moraš pa 4x nastavljat frekvenco, pa še vseeno ni to tako, kot če dam mp3 cd not...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst sem dobil tole igračko, pa sem jo samo 2x uporabljal. Ni praktično sploh:(