Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zakaj mi v 3D ne prikaže letala ( imam potrjeno ikonco), zemlja pa ne beži pod tabo , ampak mimo tebe. Na prejšnem radarju je vse delalo, tudi kokpit letala. Frend pa tega problema nima, mu vse deluje.
Ti verjamem, tudi frendu dela, sem mu jst vse to povedal in pokazal, zdej pa men po novem letala ne pokaže. Nekaj se trudi, ampak ni nič.Seveda mam Crome.
Ne , v Firefoxu ne dela 3D,ostalo je v redu, piše v obvestilu in ni kompatibilen. Je za jezo. Pri vseh dela, razen pri meni ne. Vse druga dela, edino letalo se pokaže za delček sekunde in izgine, tudi po trikrat, kot, da bi ga nekaj blokiralo. Sem že večkrat na novo naložil Chrome, pa nič bolje.
Sem vesel vsakega namiga.
Ja, imam VLC, BS player in WMP. Imam W7, dela drugač v nulo. Samo ta Flightradar me hebe, sliko letala mi nekajkrat pokaže za delček sekunde, potem pa končano. Chrom sem že večkrat na novo naložil, pa ne pomaga.
Se jaz imam vprasanje. Rad bi si downloadal track poleta. Vidim da je moznost prenesti kml ali csv datoteko, vendar gumbeka ne morem kliknit. Prijavljen sem bil z FB racunom. Bi se moral logirat na novo sam za flighradar?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.