Moj prejšnji telefon je bil SE K610.
Po enem dnevu uporabe lahko rečem, da je super telefon. Zelo velik ekran, slika jasna in čista. Tipke (zunanje) so dobro odzivne. Razlika s prejšnjim je tale tipka ''nazaj'' w910 je nima, tam, kjer je prejšnji imel nazaj so zdaj moje bližnjice. Sprva se malo motiš pri tipkanju, ampak se navadiš. Notranje tipke so plitve pa vseeno dovolj velike, da jih lahko normalno pritisneš. Samo ohišje je dobro izdelano. Pokrov za baterijo se zaklene in zato čvrsto pritrdi. Manjši problem je s sim kartico, če jo želiš izvleči, jo malce težje dobiš ven. Drsnik lepo drsi, malo se moraš navaditi pri zapiranju, da ne pritisneš kakšne tipke.
Meni je zelo podoben mojemu prejšnjemu. Malce drugačna je razporeditev, nov je radio (sicer ga še nisem preizkusila) in meni ''vrsta medija'' - prej je bil upravljalnik datotek, zdaj je ta razvrščen pod meni organizator. Walkman deluje super, všeč mi je ''shake control''. Dobro so naredili, da pritisneš tipko na zgornjem delu telefona in zatreseš, da se ti glasba ne zamenja ob vsakem tresljaju. Zvok je lep in čist tako pri predvajanju s slušalkami kot tudi preko vgrajenega zvočnika. Je glasen, edino pri pogovoru opazim manjšo razliko v glasnosti, je malce tišji kot prejšnji, ampak sem ugotovila, da je zvočnik pomaknjen bolj proti levi strani telefona, pa če si ga dobro namestiš na uho, je glasnost solidna.
Baterija bo pomoje kar dolgo zdržala. Po enem dnevu ''nonstop'' uporabe jo imam še 58%.
Slike dela kar lepe. Dobro je, da ima velik zaslon, da jasno vidiš kaj slikaš.
Edino kar me malo moti je, da se ne more zakleniti ročno. Avtomatsko zaklepanje tipk sicer ima.
Še tole obračanje ekrana .. zelo vredu zadeva pri igranju igric.
Na prvi pogled izgleda kar velik, sploh če je odprt. Ampak večina je tako zaslona. Drugače pa je lahek telefon.
Ga priporočam, se splača.
Zaenkrat toliko, če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj.