Flash menu

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Imam SE w910.

Naj bi podpiral tudi flash menije.

Kje jih lahko dobim in kako naj si jih nastavim na telefon? Malce pomoči prosim.
smile-1.gif

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
To tudi mene zanima. Imam SE W580 in polno teh .swf fileov. Zanima me kako jih naložim na telefon ?

@Kibibi sori ker sem se "vštulil" v tvojo temo.

raY_

Pripravnik
20. avg 2007
122
0
16
Neglede na tvoje vprašanje glede flash menijev/tem me zanima kakšni so prvi občutki? Seveda javi kaj za gsm-a si imel prej, da lažje razumemo tvoje občutke.
Trenutno sem na K600i in ugotavljam da bo januarja 3 LETA od nakupa pa je še kot nov. Ogrevam se za W910i seveda v upanju, da bi zdržal spet 2-3 leta.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Moj prejšnji telefon je bil SE K610.

Po enem dnevu uporabe lahko rečem, da je super telefon. Zelo velik ekran, slika jasna in čista. Tipke (zunanje) so dobro odzivne. Razlika s prejšnjim je tale tipka ''nazaj'' w910 je nima, tam, kjer je prejšnji imel nazaj so zdaj moje bližnjice. Sprva se malo motiš pri tipkanju, ampak se navadiš. Notranje tipke so plitve pa vseeno dovolj velike, da jih lahko normalno pritisneš. Samo ohišje je dobro izdelano. Pokrov za baterijo se zaklene in zato čvrsto pritrdi. Manjši problem je s sim kartico, če jo želiš izvleči, jo malce težje dobiš ven. Drsnik lepo drsi, malo se moraš navaditi pri zapiranju, da ne pritisneš kakšne tipke.

Meni je zelo podoben mojemu prejšnjemu. Malce drugačna je razporeditev, nov je radio (sicer ga še nisem preizkusila) in meni ''vrsta medija'' - prej je bil upravljalnik datotek, zdaj je ta razvrščen pod meni organizator. Walkman deluje super, všeč mi je ''shake control''. Dobro so naredili, da pritisneš tipko na zgornjem delu telefona in zatreseš, da se ti glasba ne zamenja ob vsakem tresljaju. Zvok je lep in čist tako pri predvajanju s slušalkami kot tudi preko vgrajenega zvočnika. Je glasen, edino pri pogovoru opazim manjšo razliko v glasnosti, je malce tišji kot prejšnji, ampak sem ugotovila, da je zvočnik pomaknjen bolj proti levi strani telefona, pa če si ga dobro namestiš na uho, je glasnost solidna.

Baterija bo pomoje kar dolgo zdržala. Po enem dnevu ''nonstop'' uporabe jo imam še 58%.

Slike dela kar lepe. Dobro je, da ima velik zaslon, da jasno vidiš kaj slikaš.

Edino kar me malo moti je, da se ne more zakleniti ročno. Avtomatsko zaklepanje tipk sicer ima.

Še tole obračanje ekrana .. zelo vredu zadeva pri igranju igric.

Na prvi pogled izgleda kar velik, sploh če je odprt. Ampak večina je tako zaslona. Drugače pa je lahek telefon.

Ga priporočam, se splača.

Zaenkrat toliko, če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj.

Nazadnje urejeno:

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Citat:
To Upload files to your w580i

Download XS++ 1.68
Place all the flash files (.swf) in the following path (Where your XS++ executable is located):
files_to_upload\tpa\preset\system\desktop\flash
Start XS++
Click on connect and connect your phone
Click on Customize
Go to Settings and click on BreakXS
Go to FSX and click on Start FSX.
Wait a couple of minutes and you're done.

Now you will need themes to use the flash files you've just uploaded.

Download and install TUG ZIP TUGZip - The Free Archiving Utility
Find a theme that you want to modify to use a flash menu on.
rename the file from XXXX.THM to XXXX.tar
Extract the files into a subfolder
Locate the .xml file
edit the file in notepad.
Locate the line: Sony_Ericsson_theme version="4.1"
Enter this after the line:
<Desktop_style Type="File" Source="XXXX.swf"/> where XXXX.swf is the name of the flash theme you wish to use.
Save and exit from notepad.
Highlight all the files you've extracted and right click on a file and click on add to archive.
Select the TAR format and zip the files.
Rename the zipped file from XXXX.TAR to XXXX.THM
Upload the THM to your phone.

Enjoy your new flash theme.
vir

Na odebeljenem delu se mi zatakne. Enostavno ne vem kaj naj naredim s temi datotekami. Malo pomoči prosim
cheer.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kaj je pa nerazumljivega pri tem ? Pise da daj tvoje SWFje tja, kamor is instaliral ta XS++ (v ustrezni direktorij).

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Če imam sfwje v istem direktoriju se ne zgodi nič. XS++ jih ne prepozna, tale del mi ni jasen:
files_to_upload\tpa\preset\system\desktop\flash

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
XS++ si dal nekam. V tem direktoriju mora ocitno biti poddirektorij files_to_upload, v njem tpa, v tem preset s poddirektorijem system, v tem pa desktop in v njem flash. To pise.