Fizioterapija - koleno - MB

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Koga se priporoča za fizioterapijo kolena v MB s koncesijo?

Nazadnje urejeno:

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Še eno podvprašanje.
smile-1.gif
Na napotnici mi piše (fizioterpaija) za dobo 1 meseca. Zanima me kdaj začne veljati ta doba. Od datuma, ko je bila napotnica izdana ali od prve terapije? Predvidevam, da slednje.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Za kakega fizioterapevta ne bi vedela ...

NAPOTNICO pa moraš nesti fizioterapevtu (za katerega se boš odločil in ki dela na napotnico), in od takrat, ko te on naroči imaš mesec dni vaj pri njemu.

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Da si sposodim temo.

Dobil MR za desno koleno.

Kam najbolje iti v MB oz. bližnji okolici. Sicer pa mi oteka desno koleno na notranji strani, ampak ne vedno. Največji problem se je dvignit iz počepa.

To pa pa mi škripa v obeh kolenih, pa je že tako stalnica, ...
smile-1.gif

torej MR v MB oz. bližnji okolici, verjetno bom pa čakal na redno pot, samoplačniško mi je predrago v tem času.

Lp,

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Poizkusi Slovenj Gradec. Nimajo svoje naprave, delajo v Mb za njih med vikendi, pa dokaj hitro si na vrsti...

Druga opcija je Ptuj, vendar so tam slike baje bolj slabe kvalitete...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
Da si sposodim temo.

Kam najbolje iti v MB oz. bližnji okolici. Sicer pa mi oteka desno koleno na notranji strani, ampak ne vedno. Največji problem se je dvignit iz počepa.

smile-1.gif

torej MR v MB oz. bližnji okolici, verjetno bom pa čakal na redno pot, samoplačniško mi je predrago v tem času.

Lp,

V hotelu Fontana imajo enega najmodernejših MR-ov v državi.

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
Da si sposodim temo.

smile-1.gif

Lp,

Jaz sem bil na Lavričevi hitro na vrsti. Mislim, da en mesec. Ko boš tam, jo prosi naj pogleda, če ima kakšno luknjo (v knjigi naročil mislim
grin1.gif
). V UKC in Fontani bi čakal 3-4 mesece.

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
OK, hvala, mam taščo tam blizu, bom moral kaj na obisk
smile-1.gif
na Lavričevo.

Da najdem nekoga, ki ima nekaj znanja glede tega, pa potem poda konkretno mnenje.

Hvala vsem.