Fitness park doma

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
S prijateljem se menima, da bi to nardila. Ne za biznis, ampak za sebe in mogoče za kakega frenda. Ideja je padla ob gledanju

To bi bilo manjše za 3 - 4 ljudi mogoče. Zanima me, kako čem do skic pridet, da bi napravil par naprav. Predvidevam, da bi bile pohištvene cevi dovolj močne. Pa še ena, kako podlago naj bi mel, tm, kjer "odložiš" uteži, ker na betonu nu faj, saj ga uničiš.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na videu men zgledajo kot pocinkane cevi za vodovod.
pa na videu tudi ni nek hud park, ena "lojtra", ena prečka, pa boks za konja oz tricepse:)
pa na trx ne smeš pozabt
tongue-1.gif

za uteži odlagat pa trda guma.

sam če boš tole vse nabavu v bauahusu bi znalo kr bol€t

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mogoče bi si ogledal konstrukcije pri kakšnem vrtcu.
sprasujem se.gif
Vsaj mi smo se vrteli na podobnih plezalih. Pa ob nekaterih blokih imaš take štange za obešanje perila. Za uteži pa kakšna stojala, sicer pa podlaga les, goba, mat ...

Samo moraš vedeti, da od teh vaj ne boš imel takšnih mišic kot tip na sliki.
grin1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Ah, zakaj ne, mal otrobov in briketov pa bo. Pozimi pa v pravi fitness, ker tm roke in uč dela.
Me je pa mal res zresnilo, ko sem mal gruntal na cevi, hm
tongue-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Sam da ne boš razočaran
smile-1.gif

Marsikdo je gledal kanibala pol šus v par na igrala, pa mu kej dost ko pa 6 zgibov ni ratalo narest.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Ja menda niso imeli upanja, da bodo kr dvigoval se
grin1.gif
. Kar se tega tiče, se ne sekiram, marsikaj ne naredim niti eno ponovite, a se ne sekiram. Mi je pa fajn, da pomislim, da ma to toma, manjše seveda, in grem migat kadar čem.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Mogoče bi si ogledal konstrukcije pri kakšnem vrtcu.
sprasujem se.gif
Vsaj mi smo se vrteli na podobnih plezalih. Pa ob nekaterih blokih imaš take štange za obešanje perila. Za uteži pa kakšna stojala, sicer pa podlaga les, goba, mat ...

Samo moraš vedeti, da od teh vaj ne boš imel takšnih mišic kot tip na sliki.
grin1.gif

a on jih je kupo ?
grin1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Predlagam, da greš recimo do Brda (protokolarno objekt), kjer so te zunanje "naprave", vzameš kolega, meter in svinčnik... Pa pomerita, skicirata, malo predebatirata ... in sestavita doma.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Poglej si mojga frenda - sploh na 1:05
wink-1.gif

glede Street Workout-a, če si iz LJ. te lahko priporočim eni skupini ki trenira na odprtem
wink-1.gif

tole doma je brez veze...
cool-1.gif

Btw: Zadnjič sm probu eno vajo od H-ja pa ti povem da ni sm šele tkrt dojel da je H. King
cool-1.gif

k gledat to na YT pa delat sta dva svetova
wink-1.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Tole je fajn zadeva, samo je problem vreme v Sloveniji ... premrzlo in prevečkrat deževno...tako da bodo te štange hitro samo še za okras ...