Fitness klopco

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
bi kupil
smile-1.gif

kako ne predrago varianto, zadaj razširjeno stojali za štango, dvižni naslon pa rad bi da se spredaj menja poševni naslon za biceps ali priprava za noge. Lahko ima tudi kaj več funkcij.

Leclerc ima nekaj v akciji, ampak sem malo skeptičen glede kvalitete...

kje se kaj pametnega dobi?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ja zaj se morš odločit al poceni in tvegaš, da bo hitro razpadla, ali pa vzameš priznano znamko in veš, da boš mel 10+ let mir, razen če se misliš pripravljat za Mister Universe
grin1.gif
Na domačem fitnesu mamo sokol robo, pa so določene zadeve že po par letih zanič, se pa dnevno koristijo naprave...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hja to je malo za hobi, pa še to pretežno zdaj pozimi (snega za kidanje pač noče biti)

Uteži imam Elanove, a brez klopce lahko delam le osnovne vaje, približek benča pa na armaflexu na tleh
smile-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pa če se redno s tem ukvarjaš in se tudi v prihodnjih leti misliš, pol pač vzameš nekaj priznanega, ne pa najdražjega pa bo.Sigurno ma vsaka dobra firma za fitnes opremo vsaj 2 ali več modelov na voljo.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Hja to je malo za hobi, pa še to pretežno zdaj pozimi (snega za kidanje pač noče biti)

Uteži imam Elanove, a brez klopce lahko delam le osnovne vaje, približek benča pa na armaflexu na tleh
smile-1.gif

Fitnes oprema ima kar nekaj klopc na voljo, celo nekaj znižanja.

Skratka, bolje kakovostno kot pa nekaj bolj švoh in boš lahko brez težav delal, mirno ležal, ker veš, da bodo prej tvoje mišice odpovedale kot pa klopca.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Kaj ko bi ti šu do kakega majstra pa da ti naredi po tvoji želji?
- sam določiš mere
-sam oblaziniš
in jo imaš
wink-1.gif

Te tapocen klopce so kr neki pa razpadejo pa o kvaliteti nebi.. tok švoh material da se tud švasat ne da
17758-icon_confused.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Majster za švasanje sem jaz sam
smile-1.gif

Naredim vse sorte, edino z idejami mam problem
frown-1.gif

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Jaz sem impulzivno nabavil nekaj takega samo da je Xfact (Hervis). Bilo je znižano na 100€. Vredno ni pa 20€. Tisti zatiči za nogo so na enem mestu, jih ne moreš dvigovat oz spuščat. Če ti sede ti, če pa ne, pa pač ne
frown-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Dokaj težko je narediti lično oblazinjenje, pa tudi mere morajo klapat, sploh pri pregibnih delih

Tale http://www.fitnes-oprema.com/ ima pa zanimivo robo...se da to kje pogledat, v kaki trgovini?

Je pa res da raje nimam nobene klopce kot pa slabo klopco
tongue-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Glede na to, da nimaš kam odložiti droga za izvajanje bench pressa, je jaz ne bi kupil.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Te klopce so tak jajc da si niti predstavljat ne moreš, to se hitro začne vse majati, je nestabilno ipd. Konec koncev bo ceneje da se v fitnes vpišeš, in vsaj kvaliteten trening narediš, na profi napravah in klopcah. Sem pri parih kolegih probal neke mix naprave in je vse skupaj tak šit da joj, niti ne zadaneš dobro mišice, da ne govorim o prenosih ipd. (poglej to klopco iz linka, pa gor je 8,5kg uteži..pa to ni nič, je tok da ti doma stoji, kar je več niti gor ne gre ker so luknje za 10kg kolute večje)

Dobre zadeve se začnejo pri teh cenah:
http://www.flexcart.com/members/elitefts/default.asp?cid=167 in to je dejstvo.

Konkretno klopca pride toliko:

http://www.flexcart.com/members/elitefts/default.asp?m=PD&cid=391&pid=3233 ...800 usd s poštnino

Tako da moje mnenje je da raje ne meči denarja stran in kdorkoli bo to bral in mu bo ta tema prišla prav, mu svetujem enako.
Je imel pa THE Nutrition neki set (kletko), masivna, dobra zadeva, ta okoli 1000 eur samo so umaknili iz prodaje, verjetno ni šlo, ker dobra stvar je draga, kar je pa na tako majhnem trgu težko prodati.

Kdorkoli bo koga prepirčeval da so klopce iz t.i. športnih trgovin za 100-200eur dobre, ni v življenju dobrega treninga naredil...to je dejstvo...oz. je delal s par kilogrami uteži.

Nazadnje urejeno:

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Skoda denarja za to. Kot so ze ostali rekli, ce ne bos dal nekaj vec, bos tudi dobil bore malo. Chinese stuff kateri se ti bo pod konkretnejso tezo, v najboljsem primeru razmajala, ce ne sesedla.... Pa se navelicas se sam nabijat v garazi. Raje se odpravi v fitnes center, kjer malo povadis, kaksno reces s partnerjem, ter na koncu spijes se pivo ali dva. Prijetno z koristnim.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Ni škoda če bo resen....ampak dvomim, ker na konc bo moral kupiti vse kar je na fitnesu...in to stane. Tako kot si omenil, čineze roba je šit od šita....ne moreš naresti normalnega treninga pa naj vsak reče kar hoče...sem probal in no go...je za afnat se s parimi kg...ko prideš do teže in na takšni klopci delaš npr. rame s 25-30kg utežjo v vsaki roki, in da se zatič odlom....rečeš rami adijo, če ne še čemu drugemu...v glavnem...na fitnes se vpisat in to je to...najbolj, najcenej, pa še kdo ti pomaga, kej pove ipd.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Itak sem ugotovil, da mam premajhen flet še za fitness klopco
cry12bpy.gif

.. pa ne sam to, ne poznam nikogar ki pridno dela doma, tako da opusti to idejo
wink-1.gif

ogromno jih je k kupijo sobno kolo ali tako klopico pa jim služi kot sušilec za perilo
grin1.gif

Lp. S

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
wink-1.gif
pozdrav.gif

Evo, jaz sem eden izmed takih. Na čajnezarskih klopcah doma pridno delam že skoraj 15 let, pa se ni še nič odlomilo. Res pa je, da je to klopca in ne trenažer. Rad delam s prostimi utežmi.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
wink-1.gif
pozdrav.gif

Evo, jaz sem eden izmed takih. Na čajnezarskih klopcah doma pridno delam že skoraj 15 let, pa se ni še nič odlomilo. Res pa je, da je to klopca in ne trenažer. Rad delam s prostimi utežmi.
Huh, pohvalno
zmaga.gif

sej tud sam vsakih toliko to počnem, doma redno pač ne...