Fitnes oprema ?!

Domen

Pripravnik
24. jul 2007
207
0
16
Zanima me če kdo ve kje pri nas kupiti kvalitetno fitnes opremo! Ne mislim s tem na škart robo, ki se prodaja v Intersportu, Hervisu ipd...
iščem predvsem kaj ameriškega, ki je kvalitetnejse in cenejse kot top-shop roba !?

Primer: Powertec

Iščem pa tudi najcenejše kolutne uteži z luknjami za prijem, po možnosti tudi 25 ali 30kg - kje dobiti ?!
Kajti v nemčiji je to vse precej cenejse kot pri nas, samo kaj ko je poštnina nenormalnih 200eur !

Hvala in lep dan vsem !

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik Jan pravi:
Pozanimaj se še o sokol gym-u, imajo kvalitetno opremo
nč več, zdej majo sam še kitajsko robo. Poznam pa tistega ki je učasih švasau za njih. Ti nardi čist isto za smešn dnar.

brezlj

Pripravnik
29. jul 2010
46
0
6
www.dominatus.si
ok, vem, da je tema čist iz naftalina potegnena, ker je stara 2 leti pa še mal. Ampak ne morem si kaj, da ne vprašam, a je lahko še kje kej cenejš, kot je tole: fitnes oprema Ok, sicer se mi sanja ne, kok je lahko za take male pare to kej kvaliteten, ampake me prav ma, da neki kupim in sprobam. Kaj pravte? Da kupim, pa potem čez kak mesec poročam, v kakšnem stanju je?

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Jah kokr za koga... za nekih 30-40kg je dobr
grin1.gif

Malo bolj resno. če ima dec 90-100kg in dela 80-100kg bencha kaka klop mora bit pa vsi vemo...