First Human Head Transplant

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
http://www.iflscience.com/heal...errifying-death

crazy1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Zakaj pa ne, če si na smrt bolan. Probaš, veš da imaš ekstremno male možnosti, ampak vseeno obstaja neko upanje, pa še dobro za znanost je.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Rusi so že pred drugo sv. vojno psom rezali glave in jih prišili drugemu psu gor...pes je okoli skakal z dvema glavama (kazali posnetke) nato je prišla vojna ter nato železna zavesa....kaj so naumimi v teh 70 letih...verjetno bi se zgrozili če bi vedeli.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Rusi so že pred drugo sv. vojno psom rezali glave in jih prišili drugemu psu gor...pes je okoli skakal z dvema glavama (kazali posnetke) nato je prišla vojna ter nato železna zavesa....kaj so naumimi v teh 70 letih...verjetno bi se zgrozili če bi vedeli.
prišiti še eno glavo je precej drugače kot jo odrezati in dati na drugo telo. tista dodatna glava nima nobene funkcije, tista prenešena glava pa bi morala prevzeti vse funkcije prejšnje. in ravno živci so problem. saj so že kar nekaj lez nazaj porbali z opico, pa jim ni ratalo. kje točno naj bi jim ta poseg dovolili izvesti mi pa tudi ni jasno. sem precej prpričan da v evropi ne.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
No ja...ta druga glava je prav tako jedla, grizla...torej je bila 'priklopljena'. Sem siguren da ni ostalo zgolj pri poskusih na živalih (če so poskušali obuditi mrliča - uspešno, sigurno so še marsikaj...).

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
No ja...ta druga glava je prav tako jedla, grizla...torej je bila 'priklopljena'. Sem siguren da ni ostalo zgolj pri poskusih na živalih (če so poskušali obuditi mrliča - uspešno, sigurno so še marsikaj...).
to si ziher našel na isti stranki kot kemtrejle...
grims-1.gif

kolikor vem so prišli le tako daleč da so eni bogi opici naredili translapntacijo glave (to je bilo nekaj let nazaj) tej opici so nekaj trzale mišice na obrazu. nič grizenja pa podobnih reči.
mogoče se je pes že rodil z dvema glavama pa je potem nekdo lažnjivo govroil da je psu še eno glavo prišil. lahko je bila samo fotomontaža...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Ne vem...posnetki so 70 let stari...če drugega ne je znanstvenik merilo starost posnetka
grin1.gif
...koliko so takrat obvladali fotomontažo...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Ne vem...posnetki so 70 let stari...če drugega ne je znanstvenik merilo starost posnetka
grin1.gif
...koliko so takrat obvladali fotomontažo...
retuširanje sličico za sličico. to so v SZ obvladali menda še bolj kot na zahodu. Izbrisali ali spremenili so VSE slike nekaterih ljudi. recimo znana je samo ena slika neretuširanega stalina kjer se vidijo brazgotine vodenih koz. vse ostale so spremenjene da je bil bog popoln.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
sej tud njegova opica ni par let nazaj ampak 45...
ja dobro opica je malo starejša kot sem prej pisal. ampak manj uspešna od tistih domnevnih psov. torej so psi malovrjetni...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.477
5.012
113
Čudi me, kako da potem ni učinkovite pomoči paraplegikom. Kako bodo živčevje povezali?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
opica je baje živela 8 dni, je jedla, vohala, reagirala.
psov z dvemi glavami je baje bilo veliko in najdlje je živel en mesec. Tolk sem pač dans prebral, ko sem malo raziskoval...

Po eni strani mi je groza, kaj so mogle živali pretrpet.
Potem pomisliš, kaj če bi sam bil v sitaciji in je edina rešitev, da te "presadijo" na drugo telo. Bi vrjetno probal in kaj potem se požvižgaš na vse une živali?
Na dolgi rok, pa dvomim, da to prinaša kaj dobrega. Tako bomo dobil neumrljive "hitlerje"...?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
opica je baje živela 8 dni, je jedla, vohala, reagirala.
psov z dvemi glavami je baje bilo veliko in najdlje je živel en mesec. Tolk sem pač dans prebral, ko sem malo raziskoval...

Po eni strani mi je groza, kaj so mogle živali pretrpet.
Potem pomisliš, kaj če bi sam bil v sitaciji in je edina rešitev, da te "presadijo" na drugo telo. Bi vrjetno probal in kaj potem se požvižgaš na vse une živali?
Na dolgi rok, pa dvomim, da to prinaša kaj dobrega. Tako bomo dobil neumrljive "hitlerje"...?
ne vem koliko je jedla. vprašanje kako je požiralnik delal. kako so ga rezali in kako bi se zacelil...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.477
5.012
113
Vprašanje je, če je druga glava kaj komunicirala z živci "centrale". Po mojem ni. Če bi to znali, skok v vodo in zlom vratnega vretenca ne bi bil nerešljiv problem.