prišiti še eno glavo je precej drugače kot jo odrezati in dati na drugo telo. tista dodatna glava nima nobene funkcije, tista prenešena glava pa bi morala prevzeti vse funkcije prejšnje. in ravno živci so problem. saj so že kar nekaj lez nazaj porbali z opico, pa jim ni ratalo. kje točno naj bi jim ta poseg dovolili izvesti mi pa tudi ni jasno. sem precej prpričan da v evropi ne.Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Rusi so že pred drugo sv. vojno psom rezali glave in jih prišili drugemu psu gor...pes je okoli skakal z dvema glavama (kazali posnetke) nato je prišla vojna ter nato železna zavesa....kaj so naumimi v teh 70 letih...verjetno bi se zgrozili če bi vedeli.
to si ziher našel na isti stranki kot kemtrejle...Citat:
Uporabnik vincent pravi:
No ja...ta druga glava je prav tako jedla, grizla...torej je bila 'priklopljena'. Sem siguren da ni ostalo zgolj pri poskusih na živalih (če so poskušali obuditi mrliča - uspešno, sigurno so še marsikaj...).
retuširanje sličico za sličico. to so v SZ obvladali menda še bolj kot na zahodu. Izbrisali ali spremenili so VSE slike nekaterih ljudi. recimo znana je samo ena slika neretuširanega stalina kjer se vidijo brazgotine vodenih koz. vse ostale so spremenjene da je bil bog popoln.Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Ne vem...posnetki so 70 let stari...če drugega ne je znanstvenik merilo starost posnetka...koliko so takrat obvladali fotomontažo...
ja dobro opica je malo starejša kot sem prej pisal. ampak manj uspešna od tistih domnevnih psov. torej so psi malovrjetni...Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
sej tud njegova opica ni par let nazaj ampak 45...
ne vem koliko je jedla. vprašanje kako je požiralnik delal. kako so ga rezali in kako bi se zacelil...Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
opica je baje živela 8 dni, je jedla, vohala, reagirala.
psov z dvemi glavami je baje bilo veliko in najdlje je živel en mesec. Tolk sem pač dans prebral, ko sem malo raziskoval...
Po eni strani mi je groza, kaj so mogle živali pretrpet.
Potem pomisliš, kaj če bi sam bil v sitaciji in je edina rešitev, da te "presadijo" na drugo telo. Bi vrjetno probal in kaj potem se požvižgaš na vse une živali?
Na dolgi rok, pa dvomim, da to prinaša kaj dobrega. Tako bomo dobil neumrljive "hitlerje"...?