Ja, Ledenko ravno zato ker je potrebno naredit 2 klika več in če se spozabiš in zapreš firefox se prenosi zaključijo oz. jih prekine.
Pri tem oknu pa ko FF zapreš se prenos še vedno nadaljuje in to mi je najbolj pomembno kot tudi, da se ob začetku prenosa okno samodejno odpre.
Ona brezvezna puščica pa samo malo bliskne in to je to, ne veš koliko stvari prenašaš in koliko je končanih dokler ne klikneš na to presneto puščico.
Prej si preprosto vklopil browser.download.useToolkitUI na true in je bilo to to, tisti, ki je želel imeti samo opozorilo v puščici jo je imel, ostali smo pa aktivirali okno za prenos, sedaj so pa to privzeto onemogočili v FF.
FF mi je bil vedno všeč ravno zaradi tega, ker si si ga lahko priredil svojim željam, sedaj je pa vedno bolj podoben Chrome, le da je bolj počasen.
Če ti ta add on ni všeč ga ne uporabljal, temo sem odprl za tiste, ki bi želeli to okno in niso vedeli da obstaja ta add on.
Očitno jih pa veliko jamra zaradi tega okna, ker drugače ne vem zakaj bodo pri FF v verziji 28 ponovno omogočili to funkcijo.
@krava
Zakaj bi pritiskal ctrl+J, če pa sem navajen, da se mi ob začetku prenosa okno samodejno odpre in ta add on omogoča ravno to, pa še v orodni vrstici vidim koliko prenosov se še prenaša in koliko % je še do konca.
Ta prekleto okno od Knižnjice pa ti samo stoji v opravilni vrstici in jo moraš za vsako odpirat, da vidiš kako daleč so prenosi.