Firefox sesutje

Branks

Zelenc'
19. dec 2010
22
0
1
Vedno se mi sesuje oziroma zašteka FF, napiše mi, da se je vstavek(flashplayer sesul), kadar si hočem ogledat kakšen filmček na katerikoli strani (youtube, izklop, 24ur...) zato moram vedno resetirat comp.
Prosim za pomoč!

Hvala.

Nazadnje urejeno:

Branks

Zelenc'
19. dec 2010
22
0
1
vse imam že posodobljeno, preinštalirano, pobrisano s ccleanerjem, pa mi kar ne dela.

ostali brskalniki delajo normalno

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če ti zašteka flash player potem ni potrebno resetirat računalnika.A imaš ti sploh firefox verzijo 3.6.13,ker pri njej če se ti sesipa flash player ti firefox dela normalno naprej.
Najboljše bi bilo,da si izvoziš gesla in zaznamke,Firefox in flash player izbrišeš v document and settings izbrišeš mapo mozzila,uporabiš cc cleaner in po ponovnem zagonu računalnika inštaliraš najnovejši FF in flash player

Branks

Zelenc'
19. dec 2010
22
0
1
@popotnik; imam FF 3.6.13 in ko flesh pade, FF ne morem ne zapret, ne skrit, ne premaknit, edino zvok dela.
Naredil sem pa že vse, kar si mi predlagal, tko da ne vem več, mogoče je pa res grafična fuč.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Imas po kaksnem cudnem nacinu (ki ga jaz ne poznam) onemogocen process plugin-container ? Kolikor mi je znano, tecejo Flash zadeve v tem procesu, torej ne morejo sam eod sebe sesuti Firefoxa. Jaz lahko poljubno pobijam process plugin-container, pa se vsakic postavi nazaj, ko se spet zazene Flash. Npr., ko hocem gledati kaksen video na Youtubu, se pozene (ce prej ni bil zagnan), jaz ga ubijem, video se ustavi in tam se pojavi en zalosten ksiht z enim bustastim sporocilom, ce dam refresh okna, se spet zazene in video in plugin-container.

Ce imas tako nastavitev v FF, da tega procesa nimas, potem ustrezno popravi in nadgradi Flash na zadnjo verzijo.Na to temo imas kup zadetkov na Googlu in ne pocutim se dovolj radodarno, da bi ti jih vse serviral na pladnju (razen enega, zaradi dobrih citatov): http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=38&t=1930253