Firefox pozabi VSE ko se vnovič zažene

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Pozabi gesla od forumov, da se moram vsakič logirat, vse linke pozabi recimo v forumih kjer bi morali topici ki vsebujejo nove stvari imeti odebeljene črke, skratka vsakič ko ga zaženem je kot bi se VSE resetiralo. Kaj je to? In to je od zadnjega patcha.
bonk.gif

PS: To ni problem kot v sosednjem topicu ko mu ne shrani gesel, meni ne shrani NIČ. In kljukico pod gesla imam odstranjeno kot je bilo rečeno v onem topicu. Samo niso samo gesla problem.

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Preglej prejšnje teme ali poguglaj. To ima neki fajl koruptan, pa pol ne zapomni nič.
Probaj zbrisat fajl cookies.sqlite

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Da nimaš nastavljeno tako, da ti vse zbriše (zgodovino, piškotki, gesla, nastavitve...), ko se FF zapre?

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
jaz tega nimam nastavljenega pa mi zadnje 3 dni vsakič sproti pozabi avtomatsko logirati na forume... sicer si zapomni username in password, samo nisem logiran...?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To kuki poteče. To je nastavitev web serverja, nimaš kaj.
Meni tudi gre na živce, ker recimo slo-tech po novem vsakih 5 minut odlogira, če nisi aktiven.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Meni tudi gre na živce, ker recimo slo-tech po novem vsakih 5 minut odlogira, če nisi aktiven.

u bistvu je bil problem, da grem recimo na alter, pa mam vpisan U in P, samo nisem logiran. Se logiram, zaprem firefox, odprem in spet nism logiran.

Je pomagalo zbrisat nek cookies.sq????? file v mapi profile od firefoxa, zdej dela kot prej
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Saj imas pod: documents and settings/username/application data/mozilla/firefox/profiles/imeprofila/ vse skupaj shranjeno not..

Tukaj pod profil vse pobris pa si vse na novo nastimaj pa bo.. Ali pa skreiraj nov profil.

Tako je pri 2.x.x.x., pri 3.x.x.x. verjetno ne more bit prav drugace..

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:

u bistvu je bil problem, da grem recimo na alter, pa mam vpisan U in P, samo nisem logiran. Se logiram, zaprem firefox, odprem in spet nism logiran.

Je pomagalo zbrisat nek cookies.sq????? file v mapi profile od firefoxa, zdej dela kot prej
wink-1.gif

Zakaj nisem videl tega 5 minut prej,preden sem zbrisal vsa shranjena gesla
crazy1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Jaz sem imel nekaj mesecev nazaj te probleme z FF, tudi s pomočjo ostalih userjev in z ponovno inštalacijo ali inštalacijo druge verzije FF je problem ostal in sem se enostavno sprijaznil, itak pa sem kmalu kupil drugo računalo in tukaj zdaj dela.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
KSZ....še eno vprašanje glede FF-ja (Podobno).

Do zdaj me je vedno vprašal, ko sem zaprl FF ali shrani zavihke (včasih sem jih včasih ne)....zdaj pa me to več ne sprašuje in enostavno NE shrani.

Kje bi nazaj nastavil to 'funkcijo' oz. opcijo izbire?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Si pogledal v Tools / Options , prvi zavihek, prva opcija ? (tisto "When firefox starts: Show tabs from last time")

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
Tudi jaz pogrešam opcijo, da me vpraša. če želim pobrisati podatke. Pri prejšnji verziji se mi je odprlo okno, kot je na sliki, potem pa sem imel na izbiro ali podatke izbrišem ali ne.