firefox-možnosti- vsebina-nepopolna

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
Ko kliknem možnosti in nato izberem tretjo možnost- vsebina, mi pokaže samo kvadratek - prepovej nezaželena okna in pa pisave in jezik. Manjkata pa kvadratka za obkljukanje slik in za java. Prosim za kakšen nasvet, imam pa windows 7

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
hvala, sedaj pa pokaže, da pa izkoristim to temo, bi še prosil za pomoč glede flash playerja. Starega odstranim v nadzorni plošči - odstrani programe in inštaliram novega 12, vse inštalira normalno, potem pa youtube občasno dela, občasno pa napiše, da nimam flash playerja. Na rtv in 24 ur pa sploh ne predvaja video. Gledal sem pomoč, pa piše, da ga moram aneblad pri vtičnikih, vendar ko odprem vtičnike, ga ni na seznamu s tistim imenom shock..., tudi ko mi na njihovi strani preveri, kateri flash imam inštaliran, napiše, da ga ni. V programih pa je in ga lahko tudi "unistall-am". Kolega mi je predlagal, naj inštaliram adobe air, vendar povsem ista zgodba, starega zbrišem, novega inštaliram uspešno, nato pa včasih youtube dela, včasih ne, na rtv pa nikoli, pri vtičnikih ga ne pokaže.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Verjetno si namestil Flash za IE, ki seveda v FF ne deluje.

Sicer na vsaki strani z flash, če ga nimaš, to ponudi downoad, tako da ga res ne moreš zgrešiti.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
ojoj, zopet ista zgodba. Zbrisšem, lepo napiše unistal, inštaliram novega, probam youtube,prvič dela, kliknem na drug video, napiše naj inštaliram flash player, hehe, res ne vem, kaj mu je. Tudi računalnik sem pregledal z avastom, pa ni nič okuženih datotek

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.747
113
EU
Moraš ga instalirati iz Winzov in ne iz Browserja
grims-1.gif