Firefox in flash

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Kaj se dogaja zadnje mesece?

Youtube, vettle šteka al pa sploh ne dela, zmrzuje itd... malo je postalo že nadležno, celo tolko, da gledam yt v crome/safari.

confused-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.424
113
Pomurje
Meni dela youtube ok, sem pa moral gledati posnetke kolesarskega sv. prvenstva v cromu.

Nekaj sem bral, da google nagaja FF, prek adobe playerja.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
90 % delam s firefoxom
Blip.fm moram poslušat preko IE-ja, ker pluginContainer žre procesorsko moč na velko
http://www.autoblog.com/ je full počasen v FF skoraj nemogoč. V IE dela tekoče

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
Isto pri meni - youtubea ne odpiram več v FF, prav tako moram določene strani odpirati izrecno v IE.
Žalostno, če me kdo vpraša...
frown-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Meni šteka od nadgradnje na FF 15.0.1, zraven sem posodobil še vse plugine, vključno s Flashem.

Nekateri priporočajo downgrade Flash playerja, nekateri izklop HW pospeševanja... slednje sem storil tudi sam in *zaenkrat* dela ok. Prej pa zmrz za pol minute 10x na dan, vedno na flash straneh
frown-1.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Mene tudi zafrkava FF zadnje mesece. Sem včeraj naložil verzijo 15 pa je polom. Dodatno začne kurit 1G rama, procesor pa podivja in vse skupaj zašteka. Sem sedaj dal gor eno staro verzijo 8.0. in zaenkrat YT in ostalo dela.
Samo mi je pa čudno, ker na starem prenosniku pa novi FF normalno dela.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Citat:
Uporabnik Chimay pravi:
Lahko prosim poveš kaj več o izklopu HW pospeševanja?

Desni klik na okno z vsebino iz flasha in properties oz. nekaj podobnega... in tam odstraniš kljukico.

Sicer pa je pomojem dober nasvet dal tudi zzz333, vsaj večkrat sem ga zasledil kot možen (pravi?) vzrok za težave, pa nisem še sprobal.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.564
471
83
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Mene tudi zafrkava FF zadnje mesece. Sem včeraj naložil verzijo 15 pa je polom. Dodatno začne kurit 1G rama, procesor pa podivja in vse skupaj zašteka. Sem sedaj dal gor eno staro verzijo 8.0. in zaenkrat YT in ostalo dela.
Samo mi je pa čudno, ker na starem prenosniku pa novi FF normalno dela.
Na nobenem PC mi zadnja verzija zlepa ne pride čez 400MB porabe pomnilnika pa je lajhko odprtih prek 10 zavihkov z raznorazno vsebino. Tudi če odprem predvajanja YT se poraba prav nič ne poveča.
Izklopi vse dodatke. Pomoje ti en od njih dela štalo. Si naredil čisto inštalacijo ali v že obstoječo mapo?

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Sedaj sem na prenosniku verzija 15.0.1, v upravitelju opravil mi kaže 150MB in dela normalno. Na stacionarnem sem naredil komplet uninstall FF in FF na novo naložil in mi na isti verziji kuri preko 1GB pa še procesor mi gre na vseh štirih jedrih na 70%, da ga samo odprem. Explorer in Chrome mi delata normalno.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.564
471
83
Imaš namestitve sinhronizirane med sabo = enaki dodatki na vseh PC?
Nek ostanek ene kode, ki se zacikla mora biti na tem problematičnem PC ali pa dejanko nek BUG. Malo poglej po netu, če ima še kdo težave z enako konfiguracijo PC kot ga imaš.
Meni je FF iz tedna v teden bolj všeč. Tako na PC kot na Androidu. Žal pa na Androidu že nekoliko začenja trpeti odzivnost.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Profil si pred instalacijo izbrisal? To namreč ostane, če se ne motim.
Torej razne nastavitve, vključno z bookmark-i.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Po izklopu HW pospeševanja mi še vedno jeb.e. Proca mi ne nabije, ampak enostavno zašteka za caa. 5 sekund... Toti adobe... So se pa fleša rešli že na androidu, čeprav so ga leto 2 nazaj tak hudo zagovarjali
evil.gif